'Venom' wordt bikkelhard afgebroken door critici: "Deze film had in de vroege jaren 2000 gemaakt moeten worden... of gewoon niét"

Venom
Photo News Venom
'Venom', de nieuwste film van Marvel met Tom Hardy in de hoofdrol, krijgt het zwaar te verduren van critici. 

Na de avant-première van de film regent het negatieve reacties op sociale media. Vele filmcritici zijn namelijk niet onder de indruk van wat dé superschurkenfilm van het jaar had moeten worden. Venom is een buitenaardse parasiet die opduikt in de 'Spiderman'-strips en -films. 

"De film evenaart in de verste verte niet de hype," klinkt het. De algemene consensus lijkt te zijn dat de film een rommelboeltje is. "Deze film had in de vroege jaren 2000 moeten verschijnen... of helemaal niet."

Sommigen gaan nog een stapje verder en noemen de film "even slecht als 'Catwoman'" - de prent met Halle Berry in de hoofdrol, die bekendstaat als de slechtste DC-film in de geschiedenis van de franchise. 

Ook de performance van Tom Hardy wordt afgebroken. "Iedereen uit de cast lijkt te beseffen dat ze zich in een duistere film bevinden, behalve Hardy zelf, die veel wegheeft van Jim Carrey in het komische 'Liar Liar'."

Toch is Hardy zelf razend enthousiast over 'Venom'. "Ik hoop op een sequel," zei hij zopas nog. "Ik zou met plezier nog eens in de huid van deze griezel kruipen. Misschien maken we wel een trilogie?" 
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ruben De Laet

  @Franky, @Dave, @Sven, @Jason De schrijver toont aan dat deze marvel film vergeleken kan worden met de slechtste dc-film ooit, catwoman. Hierin word niet vermeld dat venom een dc film is.

 • Freddy De Vos

  Die journalist moet dringend zijn bronnen checken. Venom is van Marvel en heeft niets met DC te maken. Tom Hardy is een goede acteur, dus ik denk dat dit wel een goede film zal zijn. Als deze journalist het verschil niet kent tussen Marvel en DC, boeit zijn mening mij ook niet.

 • Dave Florus

  Venom is van de Marvel-stal. Niet DC...

 • Geert Van Slambrouck

  Venom = Marvel Comics Komt uit de Spider-man verhalen...

 • Mario Tersago

  Spawn en Venom zijn films die zoveel potentieel hebben maar net zoals de meeste Marvel en DC films, herleidt worden tot een eenvoudige actiefilm. De typische antihelden met een superleuk verhaal worden omgevormd tot een B-film met A-film budget.