'Thuis’-acteur Raf Jansen stelt vriendin voor op première ‘Sinterklaas en de Wakkere Nachten’

'Thuis’-acteur Raf Jansen poseerde voor het eerst met zijn vriendin Anneleen.
Dieter Bacquaert 'Thuis’-acteur Raf Jansen poseerde voor het eerst met zijn vriendin Anneleen.
De Sint is in het land. Niet fysiek, maar wel op het witte doek. Zondagnamiddag ging in Kinepolis Antwerpen de film ‘Sinterklaas en de Wakkere Nachten’ in première. ‘Thuis’-acteur Raf Jansen verscheen voor het eerst op de rode loper met zijn vriendin Anneleen. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“We zijn al een jaar een koppel en nog steeds heel gelukkig en dolverliefd”, vertelt Raf Jansen. De twee kennen elkaar al van in hun jeugdjaren. Het koppel genoot met volle teugen van de nieuwe Sinterklaasfilm, ookal komt de goedheiligman officieel pas langs bij de kindjes op 6 december.

“Een sinterklaasfilm kan maar heel kort in de bioscoop lopen, dus zijn we genoodzaakt om deze al anderhalve maand op voorhand uit te brengen want na 6 december gaat niemand meer kijken”, klinkt het bij filmdistributeur KFD. Al had dat wel tot gevolg dat de Sint en zijn roetpieten niet aanwezig waren op hun eigen première. “Die zitten nog in Spanje en komen pas op 17 november met de stoomboot aan in Antwerpen.”

De aanwezige BV’s en hun kindjes liggen er alvast niet wakker van. Al valt het wel veel ouders op dat Sinterklaas elk jaar vroeger komt. “En dat terwijl het buiten nog zo’n mooi weer is, dus we zijn nog niet echt in de stemming”, zegt Gunther Levi. “Maar voor de kinderen is zo’n film niet verwarrend. Ze leven er nu al volop naar toe.” 

Voor meer straf filmnieuws, exclusieve interviews en wedstrijden kan je terecht op hln.be/film.

'Thuis’-acteur Raf Jansen poseerde voor het eerst met zijn vriendin Anneleen.
Dieter Bacquaert 'Thuis’-acteur Raf Jansen poseerde voor het eerst met zijn vriendin Anneleen.
De cast van ‘Sinterklaas en de Wakkere Nachten’ op de rode loper.
Dieter Bacquaert De cast van ‘Sinterklaas en de Wakkere Nachten’ op de rode loper.
Journaalanker Annelies Van Herck met haar zoontje Elias en haar echtgenoot Michaël van Droogenbroeck hun zoontje Jakob.
Dieter Bacquaert Journaalanker Annelies Van Herck met haar zoontje Elias en haar echtgenoot Michaël van Droogenbroeck hun zoontje Jakob.
“Lina en Ava kijken nu al uit naar de komst van de Sint”, klinkt het bij acteurskoppel Marianne Devriese en Steve Geerts.
Dieter Bacquaert “Lina en Ava kijken nu al uit naar de komst van de Sint”, klinkt het bij acteurskoppel Marianne Devriese en Steve Geerts.
Jef (Van Echelpoel) met zijn vrouw Lisse. Hij speelt een pakjesleverancier in deze film en maakt daarmee zijn debuut op het witte doek. “En binnenkort zal je mij nog vaker als acteur op het scherm zien.”
Dieter Bacquaert Jef (Van Echelpoel) met zijn vrouw Lisse. Hij speelt een pakjesleverancier in deze film en maakt daarmee zijn debuut op het witte doek. “En binnenkort zal je mij nog vaker als acteur op het scherm zien.”
Joyce de Troch met haar dochters Alexia en Adriana.
Dieter Bacquaert Joyce de Troch met haar dochters Alexia en Adriana.
Nele Somers en haar kindjes Ella Marie en Rafaël.
Dieter Bacquaert Nele Somers en haar kindjes Ella Marie en Rafaël.
Bart Peeters, de beste vriend van Sinterklaas, was van de partij met zijn dochter Nona. 
Dieter Bacquaert Bart Peeters, de beste vriend van Sinterklaas, was van de partij met zijn dochter Nona. 
Alexandra Potvin en Anke Frederick met haar dochter Billi-elle.
Dieter Bacquaert Alexandra Potvin en Anke Frederick met haar dochter Billi-elle.
Tatyana Beloy en haar familie.
Dieter Bacquaert Tatyana Beloy en haar familie.
“Ik ben altijd een braaf meisje geweest, dus ik kreeg steeds een cadeautje op 6 december”, vertelt Familie-actrice Lien Van de Kelder, die kinderen Jeanne en Victor meenam. “Vooral mijn grote speelpop herinner ik mij nog.”
Dieter Bacquaert “Ik ben altijd een braaf meisje geweest, dus ik kreeg steeds een cadeautje op 6 december”, vertelt Familie-actrice Lien Van de Kelder, die kinderen Jeanne en Victor meenam. “Vooral mijn grote speelpop herinner ik mij nog.”
Jan Decleir
Dieter Bacquaert Jan Decleir
Gunther Levi met vrouw Charlotte en hun kinderen Bo en Otis. “De dochter wil graag een piano en de zoon een quad of iets van Pokémon.”
Dieter Bacquaert Gunther Levi met vrouw Charlotte en hun kinderen Bo en Otis. “De dochter wil graag een piano en de zoon een quad of iets van Pokémon.”



1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Patricia Vanneste

    Ik vind dat allemaal tof, maar waarom altijd BV"s op de première van iets? Laat kinderen die armoede kennen gaan.....dat zou mooier zijn