‘The Nun’ wordt de griezeligste horrorfilm van het jaar: dit zijn de eerste beelden

.
Warner Bros .
Horrorfans van over de hele wereld keken reikhalzend uit naar de eerste trailer van ‘The Nun’, een van de griezeligste horrorfilms van het jaar. En hier is hij eindelijk.

In 2016 maakten we in ‘The Conjuring 2’ kennis met de griezeligste non ooit en op 12 september is ze terug! En als de film even eng wordt als de trailer, zitten we er goed voor.

Het verhaal begint wanneer een jonge non zich van het leven berooft in een abdij in Roemenië. Een priester en een leerlinge worden naar het Vaticaan gestuurd om de zaak te onderzoeken, maar daar worden ze geconfronteerd met de demonische non waar we allemaal zo bang van zijn.

James Wan, een van de beste horrormakers ter wereld, heeft de film mee geproduceerd. Eerder regisseerde hij al ‘Saw’, ‘Insidious’ en ‘The Conjuring’, maar nu liet hij de regie over aan de jonge regisseur Corin Hardy. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Demian Bichir (‘The Hateful Eight’), Taissa Farmiga (‘American Horror Story’) en Jonas Bloquet (‘Elle’).

‘The Nun’ verschijnt op 12 september in de Belgische zalen.
22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jaimy Dillen

  Ik ben is benieuwd dat het echt zo eng ga worden

 • Jos Klos

  Bijna zo een horror als een Belgische belastingbrief!

 • Maaike Koolen

  Marilyn Manson als non ziet er eerder lachwekkend uit, maar soit.

 • Jens Vranckx

  niks griezelig aan, gewoon het zoveelste voorspelbare cliche na het andere. Er is maar 1 manier om er nog wat spanning in te steken, VR. Het platte scherm is wat het effect teniet laat gaan, maar als je er in betrokken wordt komt het nog zo hard aan. Games > films

 • Thierry Vansweevelt

  De trailer is slaapverwekkender dan moon milk. De laatste seconde had me wel even...