‘Studio Tarara’-acteur speelt Frank Verstraeten in film over danstempel Zillion

Frank Verstraeten en Jonas Vermeulen.
Joel Hoylaerts - Photo News Frank Verstraeten en Jonas Vermeulen.
Regisseur Robin Pront, bekend van ‘D’Ardennen’, heeft de cast van zijn nieuwe film ‘Zillion’ voorgesteld. Nieuw talent Jonas Vermeulen, die te zien was in de VTM-reeks ‘Studio Tarara’, zal in de huid kruipen van Frank Verstraeten, de flamboyante eigenaar van de Antwerpse danstempel. 

‘Zillion’ brengt het misdaadverhaal over de opkomst en ondergang van de Antwerpse danstempel Zillion en zijn flamboyante eigenaar Frank Verstraeten. Naast Simoni en Vermeulen behoren ook Charlotte Timmers, Barbara Sarafian, Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft en Frank Vercruyssen tot de hoofdcast. Eerder raakte al bekend dat Matteo Simoni gestalte geeft aan pornokoning Dennis Black Magic. 

De castvoorstelling werd ook bijgewoond door Frank Verstraeten zelf. Zijn waanzinnige leven eind jaren 90 en de oprichting van de legendarische club Zillion, waren dé inspiratiebronnen voor Pront en zijn co-scenarist Kevin Meul. De opnames van de film starten op maandag 16 maart op locatie in Vlaanderen en Nederland. De film verschijnt op 3 februari 2021 in de bioscoop.

“Zolang ik al films wil maken, droom ik ervan om het verhaal van de Zillion naar het grote scherm te brengen”, vertelt regisseur Robin Pront. “Het leven van selfmade man Frank Verstraeten die de uitgaanswereld in België naar een hoger niveau tilde en zichzelf gaandeweg verloor in de chaos van sex, drugs en dancemuziek is er één die absoluut een eigen film verdient. Ik kan dan ook niet wachten om jullie allemaal op deze trip mee te nemen.”

Geer Van Rampelberg, Matteo Simoni, Charlotte Timmers, regisseur Robin Pront, Jonas Vermeulen en Barbara Sarafian.
Joel Hoylaerts - Photo News Geer Van Rampelberg, Matteo Simoni, Charlotte Timmers, regisseur Robin Pront, Jonas Vermeulen en Barbara Sarafian.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.