“‘Spider-Man’-regisseur in gesprek over tweede ‘Doctor Strange’-film”

Doctor Strange
Disney Doctor Strange
Regisseur Sam Raimi zou in gesprek zijn met filmproducent Marvel om de nieuwe ‘Doctor Strange’-film te regisseren. Dat meldt Variety. De film ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, een vervolg op de eerste film uit 2016, zou volgend jaar uit moeten komen.

Scott Derrickson, die de film eigenlijk zou regisseren, deed begin januari een stap terug vanwege “creatieve meningsverschillen”. Hij is nog wel betrokken als producent van de film. In mei zou volgens Variety begonnen moeten worden met de productie van de tweede film over de neurochirurg met magische krachten. De hoofdrol wordt weer gespeeld door Benedict Cumberbatch.

Raimi is geen vreemde in het stripfilm-genre. Hij regisseerde eerder al de ‘Spider-Man’-trilogie (2002 - 2007) met Tobey Maguire in de hoofdrol.

Sam Raimi
EPA Sam Raimi
Hoofdrol Benedict Cumberbatch
Photo News Hoofdrol Benedict Cumberbatch1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • DIRK RASSCHAERT

    Strange nietwaar? Zit daar geen Spider op ?