‘Spider-Man’-acteur Tom Holland in de running voor hoofdrol in live action-versie van Disney’s ‘Atlantis’

Tom Holland zou de hoofdrol krijgen in Atlanis.
Getty/Disney Tom Holland zou de hoofdrol krijgen in Atlanis.
Tom Holland (23) is internationaal bekend geworden dankzij zijn hoofdrol in de ‘Spider-Man’-films van Marvel. Nu komt hij volgens Amerikaanse nieuwsmedia in aanmerking voor een rol in de zoveelste live action-remake van Disney. Deze keer gaat het over ‘Atlantis: The Lost Empire’.

Hoewel noch Disney noch Tom zelf op de geruchten hebben gereageerd, zou de jongeman geen verrassende keuze zijn. De rol van hoofdpersonage Milo Thatch past bij het typetje dat hij normaal gezien speelt, en hij werd bovendien al gecast in enkele andere Disney-producties: Pixar-film ‘Onward’ en ‘Cherry’, onder regie van de Russo Brothers (de mannen achter ‘Avengers: Endgame’). Het bedrijf werkt namelijk graag opnieuw met dezelfde acteurs wanneer de samenwerking - en de populariteit van de acteur - hen bevalt. 

‘Atlantis: The Lost Empire’, gaat over een museum-medewerker die ervan overtuigd is dat de verzonken stad Atlantis echt bestaat. Samen met een speciaal samengesteld team gaat hij op zoek naar een gouden schat, die samen met de stad op de zeebodem beland zou zijn... 

Wanneer de film naar het witte doek zal komen is nog niet duidelijk. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.