Ga naar de mobiele website
^ Top

"Leonardo Di Caprio speelt The Joker in nieuwe Batmanfilm"

Neemt Leonardo Di Caprio de rol van The Joker over van Jared Leto (rechts)?
epa Neemt Leonardo Di Caprio de rol van The Joker over van Jared Leto (rechts)?
Het is nog maar de vraag of Jared Leto nog te zien is als The Joker. De geruchten dat Leonardo DiCaprio die rol van hem overneemt in de nieuwe Batmanfilm zwellen aan.

Todd Phillips moet de nieuwe Batmanfilm gaan regisseren. Martin Scorsese gaat die produceren. Hij wil graag dat DiCaprio, waarmee hij voor 'The Wolf of Wall Street' samenwerkte, The Joker wordt. Het heeft er alle schijn van dat Leto niet in de plannen voor de nieuwe film voorkomt.

"De geruchten verbazen mij", zegt de acteur tegen On Demand Entertainment. "Ik hou van The Joker, hij is een geweldig personage. Het is heel erg leuk om die rol te spelen, maar ik kan The Joker niet claimen." Volgens Leto speel je een personage niet voor eeuwig. "Er komt een moment dat je het stokje moet doorgeven."

Leto speelde The Joker in 'Suicide Squad' en zou dezelfde rol vertolken in een spin-off die Gavin O'Connor gaat maken van die film. Er komen dus, zoals het er nu naar uitziet, twee films met The Joker en als de geruchten kloppen zullen dus verschillende acteurs het personage vertolken.

Meer over9 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Mark Peereboom

  Beter onderzoek doen aub...  Matt Reeves gaat "The Batman" regisseren. De film van Martin Scorsese wordt puur een Joker film zonder Batman.... in de Batman/DCU wereld blijft Leto de Joker.

 • Steven De Vreese

  Jurgen Van Den Bergh, het is niet Marvel deze films, maar ze bevinden zich in het DC comic universe, get ur facts straight!

 • Seppe Cools

  Laat die negatieve commentaar maar. Bij Ledger was er ook veel haat, en hij bleek de beste Joker ooit! Ik ben erg benieuwd

 • Geert Matthys

  Jack Nicholson was enige goeie Joker in de enige goeie Batman film. DiCaprio heeft dezelfde wenkbrauwtjes maar -tig keer minder charisma dus dat wordt ook niks speciaal.

 • Jurgen Van Den Bergh

  Ik begrijp de Marvell hype niet. Het is nu wel genoeg geweest.

Meld een bug