"Ik word James Bonds eerste moslimmeisje"

Maakt u kennis met Zara Adams, de niet geheel onappetijtelijke model-actrice die hoopt het eerste Bondmeisje met een moslimachtergrond te worden. Adams doet binnenkort auditie voor een rol in de nieuwe Bondfilm 'Quantum of Solace'. In The Sun vertelt ze dat de castingagent en de producers alvast wég zijn van haar foto's en haar om die reden hebben opgetrommeld om auditie te doen.

Vooroordelen slopen
"Over de rol weet ik nog niet veel, maar het wordt een van de Bondmeisjes met ongeveer twintig minuten schermtijd. Als een Aziatische moslimvrouw mogen spelen in een Bondfilm zou heel wat deuren voor me openen en bovendien vooroordelen slopen. Dat laatste zou het hoogste zijn dat ik kan bereiken".

Ouders niet tevreden
Zara beseft echter dat een rol als Bondmeisje niet in goede aarde zou vallen bij haar ouders. De 25-jarige werd heel strikt opgevoed en zag haar eerste westerse film, een Bondfilm nota bene, toen ze in Edinburgh aan de universiteit zat.

"Ik krijg heel wat steun van mijn vrienden, maar mijn ouders zijn niet bepaald gelukkig dat ik auditie doe voor deze rol. Ik meen echter dat je je eigen weg moet opgaan in het leven. Als ik gelukkig ben, zullen mijn ouders uiteindelijk wel bijdraaien. Dat doen ze altijd". (lb)

Zara Adams.
UNKNOWN Zara Adams.
UNKNOWN