"Hij masturbeerde voor mijn ogen": ook regisseur Brett Ratner beschuldigd van seksueel geweld

Links: Brett Ratner, rechts: Olivia Munn.
Photonews Links: Brett Ratner, rechts: Olivia Munn.

Actrices Natasha Henstridge en Olivia Munn beschuldigen -samen met vier andere vrouwen- Brett Ratner van seksueel geweld. Dat meldt de Los Angeles Times. De 48-jarige regisseur van onder meer 'Rush Hour' en 'X-Men' heeft in een verklaring de beschuldigingen al formeel ontkend.

Henstridge, die bekend werd door haar rol in 'Species' in 1995, beschuldigt Ratner ervan dat hij haar dwong tot orale seks toen ze nog model was in New York. Ze was toen nog maar 19 jaar oud. De actrice zegt dat ze hiermee nu naar buiten durft te komen naar aanleiding van de affaire-Weinstein.

Natasha Henstridge.
Photonews Natasha Henstridge.

Munn, die in de televisiereeks 'The Newsroom' speelde, bevestigde aan de krant dat Ratner zich voor haar ogen masturbeerde in 2005. Ze vermeldde de feiten al in een boek, maar zonder namen te noemen.

Ook vier andere vrouwen zouden het slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld door Ratner. Zijn advocaat Martin Singer heeft alle beschuldigingen al formeel ontkend
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jef Cartouche

    Beschuldigen is gemakkelijk, maar waneer komen er effectief bewijzen? Ik zeg niet dat er niets is, maar zoals Ineens zegt, het worden er zeer veel. Carrierepoepers die nu wraak willen

  • Ineke Visser

    De hoeveelheid wordt ongeloofwaardig maar misschien was het wel zo erg. Ik zie door de bomen het bos niet meer.