‘Gooische Vrouwen’-makers werken aan nieuwe film met Linda de Mol in de hoofdrol

ANP Kippa
Het team achter ‘Gooische Vrouwen’ gaat komend voorjaar een nieuwe film draaien met Linda de Mol (55) in de hoofdrol. Het gaat om een remake van de Italiaanse tragikomedie ‘Perfetti Sconosciuti’  of ‘Perfect Strangers’ uit 2016.

De film gaat over een groep goede vrienden die een diner hebben. Zij dagen elkaar uit om de hele avond hun smartphones op tafel te leggen en elk gesprek en tekstbericht te delen met de rest van het gezelschap. Zo willen ze bewijzen dat ze geen geheimen voor elkaar hebben. Al snel blijkt echter dat zij elkaar veel minder goed kennen dan ze dachten.

‘Perfetti Sconosciuti’ was in Italië een grote hit. De film won talloze prijzen op buitenlandse festivals.  Het scenario van de Nederlandse versie wordt geschreven door Frank Houtappels. De regie is in handen van Will Koopman. Een van de hoofdrollen wordt gespeeld door Linda de Mol, de andere castleden zijn nog niet bekend. De opnames moeten dit voorjaar plaatsvinden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.