'Get Out' krijgt 3 awards voor etnische minderheden in de entertainmentindustrie

Daniel Kaluuya, de hoofdrol in 'Get Out'.
Getty Images for NAACP Daniel Kaluuya, de hoofdrol in 'Get Out'.
De film Get Out heeft drie prijzen in de wacht gesleept bij de NAACP Image Awards. Die prijzen worden jaarlijks uitgereikt voor buitengewone verdiensten van etnische minderheden in de entertainmentindustrie.

De hoofdrolspeler van de horrorfilm, Daniel Kaluuya, won de prijs voor beste acteur en Jordan Peele mocht de awards voor beste script en beste regie in ontvangst nemen. De film greep wel naast de NAACP Image Award voor beste film, die ging naar Girls Trip. Octavia Spencer werd verkozen tot beste filmactrice, voor haar rol in 'Gifted'.

In de televisiecategorieën wonnen comedy 'Black-ish' en drama Power en gingen Omari Hardwick en Taraji P. Henson er vandoor met de acteursprijzen.

Er werden bij de uitreiking in het Californische Pasadena ook prijzen verdeeld onder muzikanten: Bruno Mars en Mary J. Blige kregen een award voor beste artiest, en SZA werd bekroond als beste nieuwkomer.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.