'Geschrapte' maffiafilm met John Travolta weldra toch in de cinema: "Wij gaan prijzen winnen"

'Gotti' met John Travolta komt dan toch in de zalen.
EPA 'Gotti' met John Travolta komt dan toch in de zalen.
'Gotti', de gangsterfilm met John Travolta en zijn vrouw Kelly Preston, komt dan toch in de zalen. Enkele dagen voor de geplande première werd de film plots geschrapt. Nu weten we waarom: de nieuwe eigenaars van de distributierechten voor 'Gotti' zien het veel grootser.

De film zou normaal gezien gereleased worden door Lionsgate Premier, een kleinere tak van het bedrijf Lionsgate die zich vooral bezighoudt met kleine producties. Dat betekent: enkel in Amerika in de cinema, en dan nog in een beperkt aantal zalen. 

Maar Travolta en ziet het grootser. Hij gelooft dat 'Gotti' het véél verder kan schoppen en zelfs prestigieuze prijzen kan winnen. Dus kocht hij samen met enkele gelijkgestemden de distributierechten van de film over van Lionsgate.   

"We willen eerst naar Cannes of Venetië om de film voor te stellen", klinkt het. "Daarna laten we 'Gotti' in meer dan duizend bioscopen spelen. Lionsgate Premier zal daar op termijn heel blij mee zijn, want ook zij zullen delen in de winst." 

Wanneer de film in de zalen zal komen, is nog niet bekend. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.