“Elsa komt uit de kast in ‘Frozen 3‘”

Binnenkort zal prinses Elsa de liefde vinden, dat bevestigen bronnen binnen Disney.
ap Binnenkort zal prinses Elsa de liefde vinden, dat bevestigen bronnen binnen Disney.
De tweede film uit de reeks moet nog uitkomen, maar er doen al volop geruchten de ronde over de verhaallijn van ‘Frozen 3'. De belangrijkste is dat Elsa eindelijk een romance zal beleven, met een vrouw dan nog. 

Volgens de meestal goed ingelichte website We Got This Covered broedt Disney op een nieuwe verhaallijn waarin Elsa een vriendin krijgt. Eigenlijk zou dat al in de tweede film gebeuren, die binnenkort uitkomt, maar er werd besloten dat dat toch iets te snel zou zijn. Bronnen binnen Disney vertellen aan de website dat gevreesd werd voor een ban in bepaalde landen wanneer de lesbische verhaallijn al in ‘Frozen 2' werd doorgevoerd. 

Maar, klinkt het, in de derde film zou Elsa wel degelijk de liefde vinden en dus haar seksualiteit bevestigen. Al sinds de eerste film, die in 2013 uitkwam, ijveren fans voor een lesbische verhaallijn én een vriendinnetje voor Elsa. 
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • KRISTEL KOEKEN

  Prachtig, het gaat tijd worden.

 • Toran Korshnah

  Mooi zo. Krijgen sprookjes ook wat realiteit te verwerken, en zo hoort het ook.

 • Stef Stefanie

  @ Marie... Homoseksualiteit komt voor bij bijna alle diersoorten en is dus wel degelijk natuurlijk. Homofobie echter komt maar voor binnen 1 diersoort...

 • Kathleen Bruers

  Je wordt niet homoseksueel dat ben je. Het maakt het voor iedereen misschien meer bespreekbaar. Dus met al die laffe excuses dat ze je geaardheid wel begrijpen maar ... hypocriet

 • Francis Smet

  Tegenwoordig is man - vrouw relatie niet meer normaal. Je man of vrouw voelen ook niet meer want je moet je ontdekken en laten verbouwen. Alles is zodanig gepusht dat jongeren aan zichzelf beginnen twijfelen. Gezonde situatie, binnen dit en vijf jaar zijn er geen psychiaters en psychologen genoeg om die allemaal op te vangen. We maken onze jeugd kapot door ze aan het twijfelen te brengen.waarom laat men ze niet gewoon doen, waarom moet men die sturen? Maar dat is de vooruitgang zeker. Erg !