Exclusief voor abonnees

"Eigen vriendje is stand-in voor kusscènes": op de set van de nieuwe K3-film ‘Dans van de Farao’

Met hun stoere jumpsuits zouden de meisjes van K3 ook niet misstaan in een ‘Lara Croft’-prent. “K3 is echt héél cool in deze film”, aldus Klaasje (midden).
Joel Hoylaerts/Photo News Met hun stoere jumpsuits zouden de meisjes van K3 ook niet misstaan in een ‘Lara Croft’-prent. “K3 is echt héél cool in deze film”, aldus Klaasje (midden).
Liefdesscènes opnemen voor hun nieuwe film leek aanvankelijk onmogelijk in coronatijden. Maar ook daar vond K3 - voor 'Dans van de Farao' uitgedost als echte Lara Crofts - een creatieve oplossing voor. "We gebruiken plexiglas en mijn eigen vriend is stand-in voor de kus", zegt Klaasje. De drie dames lichten ook een tipje van de sluier op over de inhoud van de prent: “We worden zelfs begeleid door een stuntteam. K3 is echt heel cool in deze film.”

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Walter Van Criekinge

    Veel succes gewenst met de film.

  • Thierry Piette

    Soy Kroon? Goede acteur. De Nederlandse Sky uit "MM!".