'Dutch Giant' naast Scarlett Johansson in ‘Black Widow’

Olivier Richters - Dutch Giant - in 'Black Widow'
Instagram Olivier Richters - Dutch Giant - in 'Black Widow'
De Nederlander Olivier Richters heeft een rol te pakken in de nieuwe Marvel-film ‘Black Widow’. De 29-jarige bodybuilder, bijgenaamd 'The Dutch Giant', speelt daarin naast hoofdrolspeelster Scarlett Johansson. Dat heeft Richters aan Buzze bevestigd.

Richters, die ook al rollen heeft in de nieuwe Kingsman-film ‘The Great Game’ en ridderserie ‘Knight's End’, zou eerst een relatief kleine rol spelen zonder tekst. Maar tijdens de opnames waren de makers dusdanig onder de indruk dat zijn rol werd uitgebreid. "Dat was het grootste compliment dat ik kon krijgen", vertelt Richters aan Shownieuws. "Toen hebben ze de rol uitgebreid van één naar drie weken en tekst voor mij in het script bijgeschreven.” Welke rol Richters gaat spelen, kan hij nog niet zeggen. "Ze willen nog geen enkel detail over de film naar buiten brengen. Op basis van kleine dingen kunnen mensen al gaan gokken hoe het verhaal gaat lopen. Wat ik wel kan zeggen is dat ik er wel écht in zit, dus niet alleen met een kleine bijrol.”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Johannes Smikkelson

    Top voor hem. Sympathieke gast!