"Disney, bel mij": Macaulay Culkin reageert hilarisch op reboot 'Home Alone’

Twitter
Na de bekendmaking van Disney dat er een reboot van ‘Home Alone’ in de maak is, heeft hoofdrolspeler Macaulay Culkin (38) laten weten dat hij het wel ziet zitten om opnieuw mee te doen. Op Twitter deelde hij een foto van zichzelf onderuitgezakt op de bank met een bord eten en een blote buik, en schreef daarbij 'dit is hoe ‘Home Alone’ er nu uit zou zien."

Fans moesten niet alleen lachen om de post, maar spoorden de voormalig kindster ook aan een rol te vragen in de reboot. Velen stelden daarbij voor dat hij de rol zou spelen van de vader van zijn personage Kevin. De originele acteur voor die rol, John Heard, overleed in 2017. Macaulay staat daar blijkbaar wel voor open. "Hey Disney, bel me", grapte hij in een tweet.

De nu 38-jarige acteur was als tienjarige te zien in de eerste ‘Home Alone’. Hij speelde Kevin McCallister, een jongetje dat door zijn ouders wordt vergeten als ze op vakantie gaan en de strijd aangaat met twee inbrekers. Twee jaar later kwam er een sequel met Macaulay uit. Er werden daarna ook nog een derde, vierde en vijfde ‘Home Alone’-film gemaakt, maar daarin speelde de acteur niet meer in mee.

Disney maakte dinsdag bekend dat het aan de slag gaat met reboots van vier bekende titels. Voor het nieuwe streamingplatform Disney+ maakt het bedrijf nieuwe versies van ‘Home Alone’, ‘Night At The Museum’, ‘Diary Af A Wimpy Kid’ en ‘Cheaper By The Dozen’. Het is niet duidelijk of het om films of series gaat.
14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • HENDRIK WECKSELER

  Zo een reboot kan en zal nooit het succes van het beu geziene origineel evenaren

 • Peter Buyck

  Ach Home Alone is en was een tribuut aan de inventiviteit van kinderen. Enne... Macaulay is geen Disneykindster...

 • Loesje Vranken

  Zo beu gezien als kou pap!!! Elk jaar met de feestdagen al 10 jaren dezelfde rommel op tv !!!

 • Jan Hendrickx

  mennsen, alstublieft, deze foto is geposeerd door Culkin..

 • Eddy Vervaet

  Laat “Home Alone” eens zoals het was.Weeral een klassieker dat verkracht wordt....