'Chewbacca-mom' krijgt verrassing van de echte Chewbacca

Het Chewbacca-filmpje, dat ondertussen al meer dan 141 miljoen keer bekeken is via Facebook, heeft huismoeder Candace Payne geen windeieren gelegd. Ze ontmoette niet alleen Star Wars-regisseur J.J. Abrams in The Late Late Show. Presentator James Corden had nog een andere verrassing voor haar in petto.

Toen Payne vorige week een livevideo begon op Facebook met een Chewbacca-masker dat ze nog maar pas gekocht had, had ze nooit durven denken dat ze op enkele dagen tijd wereldberoemd zou worden. Haar aanstekelijke video, waarin ze de slappe lach krijgt wanneer ze zichzelf ziet met het masker op, werd ondertussen al 141 miljoen keer bekeken.

Late Late Show-presentator James Corden haalde haar daarom naar zijn tv-show om een samen met hem een sketch te doen. Een bekend onderdeel van die show is de Carpool Karaoke, waarin Corden een wereldster naar zijn of haar werk brengt. Dit keer was het aan Payne om chauffeur te spelen voor Corden, en ook Star Wars-regisseur J. J. Abrams dook plots op in de auto.

Bij een interview in de tv-show zelf had Corden nog een leuke verrassing van de 'Chewbacca-mom': acteur Peter Mayhew, die het personage van Chewbacca vertolkt, schreef Payne een briefje met een uitnodiging elkaar samen met haar gezin te ontmoeten in Dallas tijdens een grote Star Wars-fanbeurs. En net als bij het voor het eerst opzetten van het Chewbacca-masker, was de huismoeder door het dolle heen.