“Breaking Bad-film draait om personage Jesse Pinkman”

EPA
De nieuwe Breaking Bad-film zal gaan over het personage Jesse Pinkman, gespeeld door Aaron Paul. Dat zeggen ingewijden tegen het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter. Paul zal wederom in de huid kruipen van Pinkman.

De film, waarvan het verhaal zich afspeelt na de serie, wordt naar verluidt eerst op Netflix uitgezonden. Dat is opvallend, de tv-reeks beleefde altijd de première op de Amerikaanse tv-zender AMC. Eerder werd al bekend dat Breaking Bad-bedenker Vince Gilligan verantwoordelijk is voor het script. Ingewijden melden nu dat Gilligan ook de regie op zich neemt. Of Bryan Cranston, die in de serie de hoofdrol van Walter White speelde, ook te zien is in de film is nog niet bekend. Cranston zei onlangs wel in een interview dat hij “zeker weten’’ terug zou keren als Gilligan hem zou vragen.

EPA

Breaking Bad, dat gaat over een terminaal zieke scheikundeleraar die met een oud-leerling crystal meth produceert, stopte in 2013 na vijf seizoenen. Twee jaar later verscheen de prequelserie Better Call Saul die zich zes jaar voor Breaking Bad afspeelt.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • HENDRIK WECKSELER

    Cranston hoort er gewoon bij anders is het niet breaking bad punt

  • Sander Clijsters

    Cranston kan nooit terug keren als het zich na breaking bad afspeelt. Spoiler alert. Hij gaat dood.

  • Jelle Steghers

    Als de film zo goed is als de serie, ga ik hem wel eens checken.