‘Bond’-opnames vertraagd door enkelblessure Daniel Craig

Daniel Craig in de lappenmand, dus opnames worden uitgesteld.
AFP Daniel Craig in de lappenmand, dus opnames worden uitgesteld.
Daniel Craig heeft een enkelblessure opgelopen, waardoor de opnames voor de 25ste James Bondfilm worden uitgesteld. Volgens The Sun zijn opnames die gepland staan voor komend weekend in de Pinewood Studios geannuleerd in afwachting van het herstel van Craig.

Volgens een bron van de krant trok de 51-jarige Craig een sprintje tijdens een van de laatste opnames in Jamaica en gleed hij daarbij uit. Hij kwam vervelend terecht. “Hij had veel pijn en klaagde over zijn enkel”, zegt de bron. “Hij reageerde uitermate boos. Hij gooide zijn jas op de grond uit pure frustratie.”

De acteur is onmiddellijk naar de Verenigde Staten gebracht, waar hij is onderzocht door dezelfde specialist die ook de enkelblessure van Tottenham Hotspur-spits Harry Kane behandelde.

Daniel Craig heeft al een aantal keer aangegeven dat hij klaar is met het personage 007. Toch liet de acteur zich overhalen nog één keer Bond te spelen, in de film die volgend jaar in de bioscopen verschijnt.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Catherine MISTIAEN

    Wees blij met dit spijtig voorval en vervang Craig door Matt Damon, aub!

  • Mario Adams

    "Hij liet zich nog één keer overhalen om Bond te spelen". M.a.w., hij wordt schandalig veel betaald.