‘Bad boys’ na 4 weken van troon gestoten door ‘Birds Of Prey’

'Bad Boys'
AP 'Bad Boys'
‘Bad Boys For Life’ is na vier weken van de troon gestoten in het Amerikaanse box office. De prent van de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah werd deze week overtroffen door ‘Birds Of Prey’, een DC-film met Margot Robbie. 

‘Bad Boys’ staat nog wel op een mooie tweede plaats, want de film doet het bijzonder goed in de States. Eerder verbrak de film al het Amerikaanse box office-record voor de maand januari. Deze week bracht de nieuwe ‘Birds Of Prey’ echter 33 miljoen op, waar ‘Bad Boys’ - die al wat langer draait - uitkwam op 12 miljoen. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • emiel wouters

    Zijn we al bezig met de kleine kwaliteiten die België heeft al met de grond gelijk te maken. 4 weken nr één in Amerika. Hier moeten ze een programma maken om het beste tussen de slechtste programma's te kiezen. En daar heeft nieuwsgaring nooit op gestaan. Maak daar eens een mooi artikel over, " Of hoe wij willen scoren, door afgunst te zaaien".