‘Bad Boys 4' al in de maak

Komt er een vierde 'Bad Boys'-film?
Kyle Kaplan Komt er een vierde 'Bad Boys'-film?
Hoewel het derde deel van ‘Bad Boys’ vrijdag is verschenen, wordt er ook al gewerkt aan een vierde film. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Chris Bremner, die ook deel drie ‘Bad Boys For Life’ schreef, neemt wederom het scenario op zich. Wanneer ‘Bad Boys 4' verschijnt, is nog niet bekend. Er werd ook nog niet bevestigd of het Belgische regieduo Adil en Bilal terugkeert voor de vierde film. Zeker is wel dat hoofdrolspelers Will Smith en Martin Lawrence terugkeren. Het duo was ook te zien in ‘Bad Boys’ (1995), ‘Bad Boys II’ (2003) en ‘’Bad Boys For Life’.

Bremner krijgt het druk de komende tijd. Vrijdag werd ook bekend dat hij het script schrijft voor ‘National Treasure 3', het langverwachte vervolg op ‘National Treasure: Book Of Secrets’ uit 2007.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Adil El Arbi en Bilall Fallah namen de regie van 'Bad Boys For Life' op zich.
Joel Hoylaerts / Photo News Adil El Arbi en Bilall Fallah namen de regie van 'Bad Boys For Life' op zich.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.