‘Avengers 4' wordt langste Marvel-film tot nu toe, voorlopig met speeltijd van 3 uur

Een beeld uit ‘Avengers: Age Of Ultron’.
Marvel Een beeld uit ‘Avengers: Age Of Ultron’.
De voorlopig nog titelloze ‘Avengers 4' zal de langste Marvel-film ooit worden, zo blijkt uit eerste schattingen naar de duur van de prent. Voorlopig is hij 3 uur lang. 

De opvolger van ‘Infinity War’ belooft een lang avontuur te worden, zo laat filmmaker Joe Russo weten. Halverwege de postproductie klokt de film af op exact 3 uur speeltijd. 

Na testscreenings zal de duur waarschijnlijk nog veranderen, maar zelfs als er (grondig) geknipt wordt zal ‘Avengers 4' nog steeds de langste film uit de geschiedenis van de franchise worden. 

‘Avengers 4' zal vanaf 3 mei 2019 te zien zijn in de zalen.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Francis Brooks

    Sorry Kevin Janssens maar voor deze film maak ik toch een uitzondering hoor ;) En zelfs al moesten ze een marathon houden van alle Marvel films, dan nog zou ik vooraan zitten... Maar ik begrijp wat je bedoeld... Hetzelfde met Game of Thrones. Elke dag een volledig seizoen, om dan de achtste dag af te sluiten met het laatste seizoen. Beetje bingewatchen in de bios, kan leuk zijn :D

  • Kevin Janssens

    wat is lees: nu met nog meer zinloze filler en scenes die we eigenlijk konden knippen. Films hoeven voor mij echt de 2 uur niet te overschrijden, dan wordt zo een cinema zeteltje heel ongemakkelijk;