‘A Star is Born’ krijgt langere bioscoopversie

Lady Gaga en Bradley Cooper in 'A Star Is Born'.
A Star Is Born Lady Gaga en Bradley Cooper in 'A Star Is Born'.
De succesfilm ‘A Star is Born’ wordt binnenkort in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht in een langere versie. A Star is Born 2.0 bevat twaalf minuten aan extra scènes en een aantal extra nummers die nog niet eerder te horen waren, meldt The Hollywood Reporter.

‘A Star is Born’ is de derde remake van de filmklassieker uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Jackson Maine (Bradley Cooper) is een rockster die worstelt met demonen uit het verleden en de fles, Ally (Lady Gaga) is een serveerster met een gouden stem. Na een toevallige ontmoeting biedt hij haar de kans om door te breken, met alle gevolgen van dien.

De remake van de Hollywood-klassieker is wereldwijd een grote hit. In totaal bracht de film bijna een half miljard dollar op.

De muziekfilm was genomineerd voor acht Oscars. Hiervan werd er eentje verzilverd, voor het lied ‘Shallow’. Het is nog niet bekend of de langere versie ook in de Belgische bioscopen te zien zal zijn.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.