Regisseurs Jean-Pierre Dardenne en Luc Dardenne op het Festival van Cannes.
Volledig scherm
Regisseurs Jean-Pierre Dardenne en Luc Dardenne op het Festival van Cannes. © REUTERS

Film van de broers Dardenne krijgt staande ovatie in Cannes: “De casting director zou een prijs moeten krijgen”

FilmDe broers Jean-Pierre en Luc Dardenne scoorden gisteren goeie punten op het Filmfestival van Cannes. Hun nieuwe film ‘Tori en Lokita' ging er in wereldpremière en kon op een staande ovatie rekenen. Ook de internationale pers klinkt over het algemeen enthousiast. 

1 reactie

 • Claude Broucker-Briké

  1 maand geleden
  Is inderdaad een aangrijpende en mooie film!
 1. Ghislaine Maxwell werd in rechtbank geconfronteerd door haar slachtoffers: “Ik was gewoon een seksspeeltje met een hartslag”
  Celebrities

  Ghislaine Maxwell werd in rechtbank geconfron­teerd door haar slachtof­fers: “Ik was gewoon een seksspeel­tje met een hartslag”

  Ghislaine Maxwell is veroordeeld voor seksueel misbruik in de zaak rond Jeffrey Epstein. De strafmaat werd dinsdag bepaald door de rechtbank: 20 jaar cel. Te weinig, zo vinden haar slachtoffers, die alles op alles hebben gezet om de straf zo zwaar mogelijk te maken. “Ik heb twee keer zelfmoord proberen plegen omwille van wat ze mij heeft aangedaan”, aldus Sarah Ransome, één van de vrouwen die deze week kwam getuigen.
 2. Video van woeste prins William duikt op en gaat viraal, paleis grijpt onmiddellijk in
  Royalty
  23

  Video van woeste prins William duikt op en gaat viraal, paleis grijpt onmiddel­lijk in

  Een opgedoken filmpje waarin de Britse prins William (40) een fotograaf uitscheldt voor ‘walgelijk’ en hem verwijt zijn gezin te stalken is viraal gegaan. De video verscheen maandag op YouTube en werd op korte tijd tienduizenden keren bekeken, waarna de beelden ook veelvuldig via andere sociale media werden gedeeld. Het Britse koningshuis greep onmiddellijk in en liet de opname verwijderen.