Filip Peeters met zijn tarte tatin.
Volledig scherm
Filip Peeters met zijn tarte tatin. © Kristof Ghyselinck

Filip Peeters opent pop-up taartenwinkel met zijn tarte tatins: “Ik kon de vraag niet meer bijhouden”

ShowbizzToen de coronacrisis hem dwong tot thuiszitten, dook acteur Filip Peeters (59) samen met zijn vrouw An Miller (47) en hun dochters Leonce (16) en Louisa (17) in de keuken om zich te specialiseren in het bakken en verkopen van tarte tatins. De vraag was zo groot dat Filip besloot om vanaf zaterdag een pop-up te openen in Antwerpen. “De exacte locatie is nog een geheim, het moet een beetje spannend blijven” klinkt het bij de acteur.

9 reacties

 • Marie Rose Van der Haeghen

  2 maanden geleden
  In plaats van te klagen en te zagen , lekkere taartjes bakken en verkopen . Deze man weet van aanpakken . Chapeau !
 • luc thys

  2 maanden geleden
  Toen hij bij De Laet Van Haver stond kochten we er eentje (Tarte Tatin), super lekker. En wat een Joviale kerel, een echte commersant. Chapeau!!
 • luc matton

  2 maanden geleden
  Sterk Fille!!
 • John Van de Vyver

  2 maanden geleden
  Klasbak dus ook in de keuken Chapeau Mr Peeters
 • erwin felix

  2 maanden geleden
  Filip je acteerde ook heel veel in Duitsland, dus wat houd je tegen om naast de tarte tatin , nog lekkere appelstrudel te maken !
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Na ‘The Voice’-schandaal: “Jeroen Rietbergen nog tot voorjaar in behandeling bij afkickkliniek in de VS”
  Play
  TV

  Na ‘The Voi­ce’-schandaal: “Jeroen Rietbergen nog tot voorjaar in behande­ling bij afkickkli­niek in de VS”

  Jeroen Rietbergen (50), de bandleider van ‘The Voice’ die schuld bekende op vlak van grensoverschrijdend gedrag, is eind vorige week vertrokken naar de VS. Volgens De Telegraaf zou Rietbergen daar nu wekenlang verblijven om in therapie te gaan voor zijn gedrag. Het is niet duidelijk hoelang de Nederlander er precies zal verblijven, maar het zou ‘tot het voorjaar’ duren.