Sam Taylor-Johnson en Amy Winehouse.
Volledig scherm
Sam Taylor-Johnson en Amy Winehouse. © Photo News / MTV

‘Fifty Shades of Grey’-regisseur Sam Taylor-Johnson maakt biopic Amy Winehouse ‘Back to Black’

FILMRegisseur Sam Taylor-Johnson (55), bekend van de films ‘Fifty Shades of Grey’ en ‘Nowhere Boy’, werkt aan een biopic over de Britse overleden jazz- en soulzangeres Amy Winehouse. Dat meldt ‘Variety’. De titel van de film is ‘Back to Black', een verwijzing naar het bekendste album van Winehouse dat maar liefst zes Grammy Awards binnensleepte.

 1. 'Oops … I Did It Again'? Britney Spears neemt opnieuw afscheid van haar lange lokken
  Play
  Celebrities

  'Oops … I Did It Again'? Britney Spears neemt opnieuw afscheid van haar lange lokken

  Britney Spears (40) heeft opnieuw de schaar in haar lange blonde lokken gezet. De zangeres deelt haar nieuwe kapsel met een video op Instagram, waarin ze - hoe kan het ook anders - opnieuw topless poseert. Vijftien jaar nadat de zangeres tijdens een breakdown helemaal kaal ging, heeft ze opnieuw een bezoekje aan de kapper gebracht. Al is het deze keer niet zo extreem als in 2007 en ziet het ernaar uit dat ze voor een kapsel tot schouderlengte is gegaan.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 3. Spin-off van ‘La Casa de Papel’ komt eraan: maak kennis met de personages van ‘Berlin’
  Play
  TV
  1

  Spin-off van ‘La Casa de Papel’ komt eraan: maak kennis met de personages van ‘Berlin’

  In 2021 namen de fans afscheid van de immens populaire Netflixreeks ‘La Casa de Papel’. Maar lang hoeven ze niet te treuren, want de productie van de spin-off reeks ‘Berlin’ is gestart. Acteur Pedro Alonso (51) kruipt opnieuw in de huid van het personage Berlin, maar wordt deze keer bijgestaan door heel wat nieuwe gezichten. Netflix deelde alvast een eerste teaser om de liefhebbers warm te maken én kennis te laten maken met de nieuwe bende.