De kandidaten van de eerste week 'Switch'
Volledig scherm
De kandidaten van de eerste week 'Switch' © Panenka

Fien Germijns trapt vanavond zomerse ‘Switch’ af met deze vijf swingende en switchende kandidaten

TVDe titel van het programma is niet veranderd. Het is ook deze zomer gewoon ‘Switch’. De inhoud is niet veranderd. Vijf kandidaten spelen elke avond voor 1.000 euro. Wel is er een nieuwe presentatrice: Fien Germijns. Bekend van Studio Brussel en van de voorjaarsquiz ‘De Dag van Vandaag’. Fien trapt ‘Switch’ vanavond af met volgende kandidaten. 

1 reactie

 • viktor van gestel

  2 maanden geleden
  Fien doet dat héél goed, is charmant, ad-rem.en humoristisch ! Overklast met "verve" die vorige (érg arrogante presentator) !
 1. Zieke Ruben Van Gucht haalt op aparte wijze finish van Dodentocht: “Karakter haalde het van weerbarstige maag”

  Zieke Ruben Van Gucht haalt op aparte wijze finish van Dodentocht: “Karakter haalde het van weerbarsti­ge maag”

  Ruben Van Gucht staat bekend als fervent loper, maar de Dodentocht is toch ook voor hem een helse lijdensweg geworden. De sportcommentator voelde zich zo ellendig dat hij na 45 kilometer al naar huis terugkeerde. Van opgeven wilde hij echter niet weten. Enkele uren slaap kikkerden hem op, waarna alsnog een goede afloop volgde. “Karakter haalde het van mijn weerbarstige maag. De warmte maakte het echt een stevige beproeving. Het was een hele verstandige beslissing om tegen 13 uur te stoppen met wandelen”, klinkt het op zijn Instagrampagina.
 2. André Hazes doorbreekt stilte en haalt uit naar zus: "Plaatsvervangende schaamte”
  Showbizz

  André Hazes doorbreekt stilte en haalt uit naar zus: "Plaatsver­van­gen­de schaamte”

  De familie Hazes ruziet er op los sinds Roxeanne Hazes (29) haar boekje opendeed in ‘Beste zangers’ (de Nederlandse variant van ‘Liefde voor muziek’). De zangeres vertelde er dat ze niet kon rekenen op de steun van haar moeder Rachel Hazes (52) toen haar vader André Hazes stierf. “Je beschadigt iemand daar voor de rest van z’n leven mee”, klonk het. Haar broer André Hazes (28) liet al maanden niets van zich horen, maar verdedigde nu toch zijn moeder.