Ferry Bouman uit ‘Undercover’ duikt op in trailer van ‘La Casa De Papel’

Frank Lammers
Netflix Frank Lammers
Het leek er even op dat Ferry Bouman zich bij de boevenbende van La Casa De Papel had gevoegd. De drugsbaron uit de Nederlandse serie Undercover, een rol van Frank Lammers, dook namelijk op in een spotje voor het derde seizoen van de Spaanse hitserie. Netflix laat echter weten dat het slechts om een grapje gaat.

In het promospotje krijgt Bouman net als de overige bendeleden een rode overall aan en een van de bekende Dalí-maskers uitgereikt. Al snel blijkt echter dat de drugsbaron liever teruggaat naar de camping, en laat hij bendeleden Denver en Helsinki in de steek. “Jongens, het is godverdomme toch geen carnaval”, zo steekt ‘Ferry’ van wal. “Ik begrijp best dat jullie een Brabander nodig hebben, maar dit is echt helemaal niets voor mij.”

Bouman heeft nog wel wat anders te doen, zo hint hij naar zijn eigen serie waarin hij nogal in de problemen zit. “Ik heb mijn eigen rotzooi nog op te ruimen. Ik kijk het wel vanaf de bank mee met een ‘cerveza’. Bella houdoe en gracias!”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.