Metejoor en Pommelien Thijs vielen in de prijzen vanavond.
Volledig scherm
Metejoor en Pommelien Thijs vielen in de prijzen vanavond. © Kristof Ghyselinck

Feest tijdens laatste opname TOTZ: Metejoor en Pommelien Thijs vallen in de prijzen

Straffe prestatie bij ‘Tien Om Te Zien’. Nadat Get Ready! dinsdagavond platina behaalde met ‘Diep’, vielen op de allerlaatste opnamedag twee acts in de prijzen tijdens ‘Tien Om Te Zien’. Zo was de laatste aflevering van dit seizoen goed voor feest ten huize Pommelien Thijs en Metejoor. “Wat een eer”, aldus beiden.

 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. Jambers bezoekt theaterstuk met dragqueens op leeftijd: “We hebben geluisterd naar al hun verhalen”
  Play
  TV

  Jambers bezoekt theater­stuk met dragqueens op leeftijd: “We hebben geluisterd naar al hun verhalen”

  In een nieuwe aflevering van ‘Jambers - Back to the 90's’ bezoekt Jambers (77) het wereldberoemde theaterstuk ‘Gardenia’. In 1993 ontmoette hij Richard, een verpleger die ‘s nachts dragshows gaf in Antwerpen. Vandaag de dag schittert hij in het stuk dat wordt geregisseerd door Vlamingen Alain Platel (66) en Frank Van Laecke (64). Die laatste vertelde het volgende over de voorstelling: “De authenticiteit ligt bij het feit dat alles wat je ziet op het podium, van de mensen zelf komt.” Het verhaal gaat over het einde van een travestietheater. Alle acteurs aan boord zijn dragqueens, transgender personen of sekswerkers op leeftijd.