Fatma Taspinar slachtoffer van nep-profiel: “Nee, ik wil niet met je op date, je wordt in 't zak gezet”

Fatma Taspinar
Fatma Taspinar
VRT-gezicht Fatma Taspinar is het slachtoffer geworden van een nep-profiel op datingapp Once. Zelf kende ze de site niet eens, tot ze hoorde dat zij er volgens sommigen ‘op zoek was naar een date’. 

“Ik ben Fatma, ik ben 36, woon in Mechelen, en ik heb géén profiel op de Once-app. Ik ben niét op zoek naar een date en ik heb je profiel niét bekeken”, schrijft ze op Twitter, waar ze het nieuws bekendmaakte. “No offense: ik ken de app niet eens. Ik denk dat je in 't zak wordt gezet. Groetjes en kusjes. Oei, nee, geen kusjes.” 

Fatma is net de enige bekende Vlaming die al het slachtoffer werd van valse profielen. Denk bijvoorbeeld maar aan Natalia en An Lemmens, die zonder hun medeweten het gezicht werden van allerlei cosmetische producten waar ook zij nog nooit van hadden gehoord. 

Rode Neuzen Dag kent vrijdag zijn finale. Met het ingezamelde geld helpt Rode Neuzen Dag onze jongeren sterker te maken, vooral op scholen. Samen met meer dan 2 miljoen lezers gaat HLN voor #generationstronger. Als elke HLN-lezer slechts 1 euro bijdraagt, kan Rode Neuzen Dag een recordsom ophalen in de laatste rechte lijn. Het enige wat je daarvoor moet doen, is een sms sturen. Dat doe je door NEUS te sms’en naar 4666. Met slechts 1 euro kan je dus een wereld van verschil maken. Of het is gelukt, verneem je vrijdag tijdens de grote liveshow op VTM om 20.40 uur.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • ANN LIMBOS

    Mooie dame !

  • piet devlieger

    Ach, Ben Den Baes, ik hoef niet zonodig op date met haar. Ze doet haar werk uitstekend en dat is wat telt.

  • Ben Den Baes

    Wie zou er daar überhaupt mee op date willen? Heeft iemand die ooit al eens spontaan zien lachen?