Bert Verbeke in 'Lisa'.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Verbeke in 'Lisa'. © VTM

Fans van ex-‘Thuis’-lieveling Bert Verbeke kijken uit naar z’n comeback in telenovelle ‘Lisa’: “Alleen maar knapper geworden”

ShowbizzNa z’n exit uit ‘Thuis’ verdween hij een tijdje van het scherm. Maar kijk, in de nieuwe telenovelle ‘Lisa’ - vanaf 25 januari op VTM - maakt Bert Verbeke (38) een mooie comeback. Aan de reacties op sociale media is te zien dat hij ook met die rol weer heel wat vrouwenharten zal veroveren. Ook ex-collega Janine Bischops (79) is daarvan overtuigd. “Tijdens onze ‘Thuis’-dagen stonden hopen meisjes en dames voor hem in de rij.”

0 reacties

 1. Bill Cosby opnieuw aangeklaagd voor verkrachting: slachtoffer eist 194 miljoen euro
  Celebrities

  Bill Cosby opnieuw aange­klaagd voor verkrach­ting: slachtof­fer eist 194 miljoen euro

  De Amerikaanse Lili Bernard (37) klaagt de 84-jarige Bill Cosby aan omdat de actrice door hem gedrogeerd en verkracht zou zijn. Ze eist een schadevergoeding van 225 miljoen dollar, zo’n 194 miljoen euro. In 2018 werd Cosby nog veroordeeld tot een gevangenisstraf voor het drogeren en misbruiken van slachtoffer Andrea Constand, maar het hooggerechtshof in Pennsylvania schrapte zijn veroordeling dit jaar omdat het proces ‘oneerlijk’ zou zijn geweest.
 2. Rani De Coninck zit al bijna 30 jaar in de media: “Beginnen te zweven is nergens voor nodig”
  SHOWBIZZ

  Rani De Coninck zit al bijna 30 jaar in de media: “Beginnen te zweven is nergens voor nodig”

  Volgend jaar loopt Rani De Coninck (51) al dertig jaar in de showbizz rond. Na al die jaren vindt ze nog altijd dat je moet springen als er zich nieuwe opportuniteiten aandienen. Zo ging het destijds toen radiozender Joe, waar ze vandaag de finale van de top 2000 presenteert, haar opviste. Maar zo ging het ook toen Gert Verhulst en James Cooke bij haar aanklopten om net als vorig seizoen een vaste tafelgast in hun Cooke & Verhulst Show te worden. “Ik wist dat het met James en Gert weleens héél tof zou kunnen worden. En als mijn gevoel ‘ja’ zegt, dan ga ik ervoor”, zegt Rani.