Bert Verbeke in 'Lisa'.
Volledig scherm
PREMIUM
Bert Verbeke in 'Lisa'. © VTM

Fans van ex-‘Thuis’-lieveling Bert Verbeke kijken uit naar z’n comeback in telenovelle ‘Lisa’: “Alleen maar knapper geworden”

ShowbizzNa z’n exit uit ‘Thuis’ verdween hij een tijdje van het scherm. Maar kijk, in de nieuwe telenovelle ‘Lisa’ - vanaf 25 januari op VTM - maakt Bert Verbeke (38) een mooie comeback. Aan de reacties op sociale media is te zien dat hij ook met die rol weer heel wat vrouwenharten zal veroveren. Ook ex-collega Janine Bischops (79) is daarvan overtuigd. “Tijdens onze ‘Thuis’-dagen stonden hopen meisjes en dames voor hem in de rij.”

0 reacties

 1. COLUMN. De week van Klaasje: “Geluk vind je niet door jezelf af te zonderen op de verre Antillen”
  PREMIUM
  Showbizz

  COLUMN. De week van Klaasje: “Geluk vind je niet door jezelf af te zonderen op de verre Antillen”

  Nu ze de fakkel heeft doorgegeven aan Julia, is voor Klaasje Meijer (26) het doek definitief gevallen wat haar tijd bij K3 betreft. Maar de Nederlandse zit alweer boordevol nieuwe plannen. In haar column in Story laat ze ons meekijken naar wat de toekomst in petto heeft, met af en toe een terugblik naar het verleden. Deze week toont ze ons foto’s van de vakantie die ze na haar laatste optreden nam, en mijmert ze over haar kindertijd. “Vakantie houden is stilstaan. Nadenken. Was ik vroeger in Westkapelle even gelukkig als nu?”
 2. Rewind Party van Studio 100 gaat door, ondanks zitplekjes: “We maken er gewoon de grootste zittende fuif ooit van!”
  Showbizz
  2

  Rewind Party van Studio 100 gaat door, ondanks zitplekjes: “We maken er gewoon de grootste zittende fuif ooit van!”

  De 51.000 fans zullen verplicht moeten zitten, maar gefuifd zal er worden dit weekend in het Sportpaleis. Studio 100 laat hun drie Rewind Parties doorgaan, zo klinkt het. “Omdat er op het middenplein te weinig plek is om van alle staanplaatsen een zitplaats te maken, organiseren we wel een extra Rewind Party op maandag”, klinkt het. Tickethouders worden op de hoogte gebracht via mail.