Lowie (Mathias Vergels) en Ilias (Bram Spooren) in 'Thuis'
Volledig scherm
Lowie (Mathias Vergels) en Ilias (Bram Spooren) in 'Thuis' © Eén

Fans hebben gekozen: Lowie (Mathias Vergels) niet langer favoriete ‘Thuis’-personage

TVElk jaar rond de seizoensfinale organiseert de fansite ThuisOnline een online poll om na te gaan welke personages er bij de ‘Thuis’-kijkers het meest geliefd zijn. Zo’n 2.500 fans brachten deze keer hun stem uit en de uitslag leverde enkele mooie verrassingen op.

0 reacties

 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Tourbus Machine Gun Kelly beklad: “Je had thuis kunnen knuffelen met je partner, maar besloot een penis te tekenen”
  Play
  Celebrities

  Tourbus Machine Gun Kelly beklad: “Je had thuis kunnen knuffelen met je partner, maar besloot een penis te tekenen”

  Een van de tourbussen van Machine Gun Kelly is beklad door een vandaal. Dat gebeurde in de nacht van woensdag op donderdag na een concert in Omaha in de Amerikaanse staat Nebraska. Volgens de rapper gaat het niet om zijn persoonlijke tourbus. “Het was de verkeerde bus, jij idioot”, zegt hij in een video op sociale media. “Doe de misdaad eerst juist.”
 3. Love Island-Amandine afgerekend op maagd zijn? "Dat Lisa Jules wel meteen kon bespringen, is haar zaak”
  Showbizz
  3

  Love Is­land-Amandine afgerekend op maagd zijn? "Dat Lisa Jules wel meteen kon bespringen, is haar zaak”

  Deelneemster Amandine besloot vorige keer zelf om op te stappen bij ‘Love Island’. Best verrassend, aangezien de huisgenoten haar net gered hadden. Ze was een veelbesproken figuur, aangezien zij het enige meisje in de groep was dat nog maagd was. Zelf had Amandine een klik met Jules, maar die liet haar dan weer vallen voor Lisa. Showbits-reporters Senne en Desna gingen na of Amandine zich nu afgerekend voelt op het feit dat ze nog maagd was. Bekijk haar reactie in deze nieuwe Showbits-video.