Famke Louise.
Volledig scherm
Famke Louise. © EM-Press/Patrick van Emst

Famke Louise raakt grote opdracht kwijt door #ikdoenietmeermee

ShowbizzVanwege de commotie rond #ikdoenietmeermee raakt influencer Famke Louise in elk geval één grote opdracht kwijt. De ster had volgens Huub van den Heuvel van Senf Theaterproducties een wederzijdse optie om op te treden in het nieuwe Scala Theater in de Utrechtse Jaarbeurs, een coronaproof theaterconcept dat morgenavond wordt geopend door André Hazes. 

 1. Kamal Kharmach zoekt ondernemers voor een tweede seizoen van ‘Andermans Zaken’
  TV

  Kamal Kharmach zoekt onderne­mers voor een tweede seizoen van ‘Andermans Zaken’

  Sinds 30 september kent Vlaanderen Kamal Kharmach niet enkel als comedian, maar ook als expert in ondernemen en docent bedrijfseconomie. Ondertussen steekt hij al vijf weken lang zijn neus in ‘Andermans Zaken’ op Eén en helpt kleine ondernemingen in nood. De nood aan ondernemerschap in Vlaanderen is groot, maar ondernemen is tegelijkertijd door de extra uitdagingen waarmee de coronacrisis ons confronteert. Voor 2021 worden duizenden faillissementen voorspeld. Daarom gaat Kamal opnieuw op zoek naar ondernemers die nood hebben aan begeleiding voor een tweede reeks van ‘Andermans Zaken’.
 2. Famke Louise zegt ‘sorry’ en belooft zich te laten voorlichten: “Sta niet meer achter actie”
  Showbizz

  Famke Louise zegt ‘sorry’ en belooft zich te laten voorlich­ten: “Sta niet meer achter actie”

  Zangeres Famke Louise (21) staat niet meer achter de boodschap die ze deze week zelf verspreidde met de hashtag #ikdoenietmeermee. Ze heeft haar filmpje, waarin ze zich voor het oog van haar 1 miljoen volgers uitsprak tegen het coronabeleid, verwijderd. De influencer belooft zich te laten voorlichten en zegt sorry tegen ‘allen die zich gekwetst of verward hebben gevoeld’.
 1. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Maurice is meest gevraagde figurant van het land
  Play
  showbizz

  Maurice is meest gevraagde figurant van het land