Famke Louise
Volledig scherm
Famke Louise © Brunopress

Famke Louise overweegt stappen tegen ‘Roddelpraat’ over opmerkingen Ali B

ShowbizzFamke Louise (23) ontkent dat zij ook slachtoffer werd van het grensoverschrijdende gedrag van haar voormalige manager Ali B. Het juicekanaal ‘Roddelpraat’ leek te insinueren van wel, maar daar kan de zangeres niet mee lachen en overweegt nu zelfs juridische stappen.

 1. KIJK. Het moment waarop comedian Theo Maassen kindje van 3 uit zaal zet
  Play
  SHOWBIZZ

  KIJK. Het moment waarop comedian Theo Maassen kind van 3 uit zaal zet

  Op sociale media zijn beelden opgedoken van het incident tijdens een show van comedian Theo Maassen (56) in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Na een seksueel getinte grap zette de Nederlandse cabaretier vrijdagavond een peuter van drie jaar uit de zaal. “Ik zal ervoor zorgen dat jullie het geld terugkrijgen, maar zo ga ik niet spelen”, klonk het verontschuldigend. Volgens Maassen was zijn show veel te schunnig voor een kind. “Wat als ik straks mijn penis stijf ga maken?”
 2. Yoshadiinho wint als eerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Nu krijgt hij de kans om zijn droom waar te maken”
  PREMIUM
  TV

  Yoshadiin­ho wint als eerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Nu krijgt hij de kans om zijn droom waar te maken”

  Een eer om ‘u’ tegen te zeggen. Yoshi (21) - beter gekend als Yoshadiinho - mag zich als allereerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ noemen. De Antwerpenaar wist met zijn meeslepende moves en afrodans het publiek helemaal te veroveren. Iets waar Yoshi enorm trots op is. “Heel wat mensen uit mijn community appreciëren het dat ik de afrostijl aan Vlaanderen introduceerde”, vertelt hij ons. Ook hoe hij de samenwerking met zijn coach Niels Destadsbader ervaarde en wat hij van plan is met het prijzengeld doet hij uit de doeken.