Famke Louise
Volledig scherm
Famke Louise © ANP Kippa

Famke Louise onder vuur na #ikdoenietmeermee-actie: “Ze kreeg geld voor een coronacampagne”

ShowbizzMaandag deden verschillende Bekende Nederlanders, waaronder rapper Gers Pardoel (39) en YouTube-ster Famke Louise (21), een oproep om de coronaregels van het kabinet te negeren. Daar kwam veel commentaar op, en vooral Famke Louise - ook wel ‘de meest gehate vrouw van Nederland’ genoemd - moest het daarbij ontgelden. Zij was namelijk afgelopen voorjaar te zien in een (betaalde) campagne die haar volgers moest wijzen op het belang van de coronamaatregelen. 

13 reacties

 • Jo DIERICKX

  10 maanden geleden
  Opruien van bevolking staat gevangenis straf tegenover ! Ze moesten ze stuk voor stuk den bak indraaien ... die betweters!
 • Eddy Van De Velde

  10 maanden geleden
  Nog maar eens een bewijs dat de meeste van die 'influencers' en sociale media bekendheden marginalen zijn die er enkel op uit zijn geld te kloppen uit naieve volgers, omdat ze voor niets anders goed zijn.
 • Ilsy .Voet

  10 maanden geleden
  Frank De Witte, serieus, wat een moraal. Als je betaald wordt zeg je alles. Krijgt die dan geen andere opdrachten waarvoor ze zichzelf niet moet verloochenen. Die wordt nooit nog betaald om iets te zeggen want iedereen weet nu dat ze een paar maand nadien iets anders gaat rondroepen, dat komt niet geloofwaardig over hoor.
 • Wim Wuytack

  10 maanden geleden
  Dus je ontvangt als artiest of bekend persoon een vergoeding voor een campagne voor ons algemeen welzijn?! Ik zou die vergoeding niets willen.
 • Vladimir De Leeuw

  10 maanden geleden
  Als je geld aanneemt om een bepaalde boodschap door te geven, moet je achteraf niet iets anders gaan verkondigen. Het is gewoon een schande. Ze zou dat geld gewoon moeten teruggeven. Het ziet er mij trouwens iemand uit met twee gezichten, de werkelijke aard hebben we in dit filmpje gezien, denk ik.