Denzel Slager uit 'Love Island' en de Nederlandse Famke Louise.
Volledig scherm
Denzel Slager uit 'Love Island' en de Nederlandse Famke Louise. © RTL Boulevard

Famke Louise en Denzel uit ‘Love Island’ gaan hun kind genderneutraal opvoeden

ShowbizzDe Nederlandse Famke Louise (22) en haar vriend Denzel Slager (28), bekend van ‘Love Island', zijn van plan hun kindje genderneutraal op te voeden. Dat vertelde het stel voor de camera van RTL Boulevard. Het koppel maakte gisteren bekend dat ze een kindje verwachten.

10 reacties

 • Gerrit Malego

  2 maanden geleden
  Het nieuwe normaal... binnen 30 jaar lopen de CEO's rond in een minirok en panty's met een sigaar en cognac in de hand (allee, een stuk zoethout en havermelk want alcohol en roken zal niet langer getolereerd worden wegens politiek niet correct). Ik zal blij zijn dat ik die onzin niet meer zal hoeven mee te maken
 • Herbert Verbeeck

  2 maanden geleden
  Wie, wat, welk...Nog in verhouding een kindje erbij met een ik probleem...
 • Jan De Korte

  2 maanden geleden
  Het is niet omdat ge op een man valt dat ge daarom geen man zijt.
 • NOEL CLAES

  2 maanden geleden
  Vandaag jongenskledij en morgen meisjeskledij, leuk.....
 • Marc Spandel

  2 maanden geleden
  Het is 'normaal' dat de 'moderne' ouders rekening houden met de 'wetenschap' dat je tegenwoordig niet meer kan weten voor 'welke sekse' je kind zal kiezen. Media- cultuur, wetenschap en politiek hebben hiervoor gezorgd via genetische experimenten, manipulatie, onderdrukking van wat normaal is, en... 'spuitjes'.
 1. Nederlands onderzoek toont aan: “James Bond is een enorme viespeuk”
  Film

  Nederlands onderzoek toont aan: “James Bond is een enorme viespeuk”

  Hij zet in elke film zijn leven op het spel voor koningin en vaderland door de strijd met megalomane schurken aan te gaan. Maar James Bond loopt nog meer risico’s in zijn beroep dan tot nu toe voor mogelijk werd gehouden. Vooral met de hygiëne neemt 007 het tijdens zijn vele reizen en amoureuze avonturen niet zo nauw. Dat blijkt uit een onderzoek van drie malaria-onderzoekers van het Nijmeegse Radboudumc die alle Bond-films onder de loep hebben genomen.