Famke Janssen bijna onherkenbaar na cosmetische ingreep

ANP Kippa
Buitenlandse media weten het zeker: de Nederlandse steractrice Famke Janssen (54) heeft aan haar gezicht laten sleutelen. Ze werd dinsdag in Londen op straat gespot met een gladgestreken gezicht en volle jukbeenderen. “Famke Janssen, de superheldin van de botox”, schrijft de Italiaanse site Giornale.

Ook de Britse krant Daily Mail vraagt zich af wat Famke aan haar gezicht heeft laten doen. De nieuwe look van de actrice (54), die speelde in succesvolle producties als X-men, Nip/Tuck en The Blacklist, wordt omschreven als ‘rimpelvrij’ en ‘kussenachtig’. “Ze is onherkenbaar. Weg zijn haar natuurlijke lachrimpels”, betreurt de krant.

In 2012 zei de actrice nog in een interview dat ze het verouderingsproces ‘elegant en stijlvol’ probeert te maken. “Je kunt proberen om tegen veroudering te vechten, maar je verliest die strijd altijd. Daarnaast maakt plastische chirurgie mensen niet jonger. Ze gaan er gewoon vreemder uitzien.”

When you refuse to get any fillers and stay 100% natural #famkejanssen

Een foto die is geplaatst door null (@celebmess) op

ANP Kippa19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick Bourgeois

  En daar gaat de mooie vrouw van weleer. Ik begrijp dat niet hé wat is er mis mee aan ouder worden? Als je dat wil afremmen gebruik dan groeihormoon dat maakt je ook weer jonger en slanker indien gewenst maar die chirurgie met alle vreemde eerdere gevallen. Trouwens een knappe vrouw van 54 met een rimpeltje is niet eens lelijk en heeft zijn charmes nu is het precies een gedrocht. Bekijk de namen van Fabrice als voorbeeld

 • Willem Janssens

  Was ooit een knappe !

 • Albert Hessens

  als schoonheid je enige kwaliteit is ... wat een vervloeking ...

 • François Nuyts

  Sommigen zien niet eens in hoe belachelijk zij er wel voorkomen zelfs .

 • Anita Zoethout

  En dit moet mooi zijn?