Tanja Dexters bij haar verkiezing in 1998.
Volledig scherm
PREMIUM
Tanja Dexters bij haar verkiezing in 1998. © Photo News

Familie van Tanja Dexters vol ongeloof: “Pillen of cocaïne? Nooit van haar leven!”

ShowbizzDe fierheid waarmee Tanja Dexters (42) twintig jaar geleden ons land vertegenwoordigde als Miss België, doofde gisteren definitief. Eerst wankelde haar reputatie na grafschennis en veel te jonge vriendjes. Vervolgens verloor ze haar status als zakenvrouw en gisteren moest ook haar eer eraan geloven na een drieste politie-inval in een cocaïnezaak. Het ongeloof bij haar familie is groot. "Tanja en drugs? Nooit!"

  1. Mijn Beste Boek. Herman Brusselmans over zijn favoriete boeken: “Op mijn leeftijd is het moeilijk om nog onder de indruk te geraken”
    Kunst & Literatuur

    Mijn Beste Boek. Herman Brussel­mans over zijn favoriete boeken: “Op mijn leeftijd is het moeilijk om nog onder de indruk te geraken”

    Geen traditionele Boekenbeurs dit jaar, maar met de herfstvakantie in het verschiet is dit wél de periode om aandacht te besteden aan onze auteurs én boeken. Gedurende twee weken fileert een van hen zijn eigen oeuvre en het huidige aanbod voor het Feest van het Boek, met als resultaat enkele tips voor een bezoek aan de boekenwinkel. Herman Brusselmans (63), goed voor 82 titels, bij de spits af. “Soms twijfel ik er aan of er nog wel een volgend boek moet komen.”