André Hazes en zijn familie
Volledig scherm
André Hazes en zijn familie © Instagram

Familie steunt André Hazes tijdens burn-out: “Weet dat wij er altijd voor je zijn”

SHOWBIZZAndré Hazes zit in zak en as. Zijn management liet deze week weten dat hij rust neemt nu hij kampt met een burn-out en ook zijn vriendin Sarah van Soelen liet zich opnemen in een behandelcentrum in Spanje. Gelukkig kan de zanger rekenen op veel steun van zijn familie in deze moeilijke periode.

7 reacties

 • Ingrid Maginet

  3 maanden geleden
  Andre ik hoop dat je vlug beter wordt want een burn-out is een vuile en sluipende ziekte! Ik wil je terug in een gekke bui zie met Djarno en je zoontje. Hou je sterk en denk nu eens aan jezelf! Je bent altijd veel te goed geweest voor iedeteen, velen hebben je gewoon uitgemolken. Veel beterschep leve kamaraad😋
 • Anouschka Thiery

  3 maanden geleden
  Moesten sommige mensen eens een eigen leven leiden eh zou al 10 x beter zijn !! Laat hem en Sarah nu eens gwn gerust en laat ze gelukkig zijn ! Wie hem of haar niet lust kijk er dan niet naar ! Wij als fans van hen zien graag dingen verschijnen !!
 • Gerd Van Hoof

  3 maanden geleden
  Als je alles op internet plaatst dan krijg je dit. En de ene ten huwelijk vragen en dan weer gaan samenwonen bij een andere en dat allemaal heel 'openbaar'. Tja, dan vraag je erom. Niet goed voor zijn carrière. Monique had en heeft enorm veel fans en ook zonder enige reactie van haar kant, heeft bijna iedereen zich achter haar geschaard. En al dat gestook van hebberige mama Rachel heeft er ook geen goed aan gedaan. Zijn zoontje gaat hem dat later niet in dank afnemen vrees ik.
 • DANNY WITTEVRONGEL

  3 maanden geleden
  Doe eens een beetje normaal zou ik zeggen. Voor hoe langer hoe meer mensen lijkt dit een probleem te zijn.
 • jurgen vergaelen

  3 maanden geleden
  Alles maar dan ook alles voor de boekskes. Weten we al of ze gisteren 2x hun tandjes gepoetst hebben? En geflosht?