Eén van de blikvangers in het komende 'Familie'-seizoen: het huwelijk tussen Lars (Kürt Rogiers) en Veronique (Sandrine André). Producer Wim Feyaerts blikt vooruit in de Soapspecial van Dag Allemaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Eén van de blikvangers in het komende 'Familie'-seizoen: het huwelijk tussen Lars (Kürt Rogiers) en Veronique (Sandrine André). Producer Wim Feyaerts blikt vooruit in de Soapspecial van Dag Allemaal. © RV

‘Familie’-producer voorspelt hete herfst: “Er kan nog een kink in de kabel komen bij Lars en Veronique”

TVHet nieuwe seizoen van ‘Familie’ schoot meteen sterk uit de startblokken: Jonas was dood, Simon vermist, Stefanie vertrok en Lars en Veronique kondigden hun huwelijk aan. Wim Feyaerts, creative producer van ‘Familie’, blikt terug op het voorbije seizoen, dat bemoeilijkt werd door corona, en kijkt vooruit naar wat nog komen gaat. Zo staan er opvallende verhaallijnen op de planning rond Niko (Jo Hens) en Iris (Marianne Devriese)…”En wees gerust: Mathias blijft zijn slechte kantjes behouden.”

3 reacties

 • Ingrid Rosseeuw

  2 weken geleden
  Kijk sedert het begin zonder Peter zegt het mij niets men brengt nu ook teveel nieuwe bij bv Louise Jelle raven ok zeer goed maar katho weg weg ook Marie rose weg aub en Jef wat intomen aub
 • Jean Schepens

  1 maand geleden
  en daarna vermoedelijk 1 héél lange winter ; waar is de uitgang aub ? ... NONKELJEAN
 • Ben Van den Broek

  1 maand geleden
  De vraag is, wanneer is er daar geen kink in de kabel? Dat is net het koppel dat op 2 jaar tijd elke maand ruzie heeft...
 1. Govert (48) schittert als Steve in W817-film: “Als ik met mijn rol iets heb betekend voor de LGBTQI+-gemeenschap, dan ben ik daar heel fier op”
  PREMIUM
  Tongeren

  Govert (48) schittert als Steve in W817-film: “Als ik met mijn rol iets heb betekend voor de LG­BTQI+-gemeen­schap, dan ben ik daar heel fier op”

  Vanaf 8 december kan het grote publiek gaan kijken naar de langverwachte bioscoopfilm van W817. Eén van de hoofdrollen wordt vertolkt door Govert Deploige (48), een geboren Tongenaar. Hij speelt de iconische rol van Steve, waarmee hij rond de eeuwwisseling in de prijzen viel. Waar hij toen een jonge twintiger speelde, is hij nu een rijpe veertiger. “Toch was het geen lange zoektocht om de Steve in mezelf terug te vinden", glimlacht de acteur. “Het personage is een deeltje van mezelf geworden.”