‘Familie’ pakt uit met huiveringwekkende webserie ‘Raven en Louise in het nauw’

TVDeze zomer trakteert VTM de ‘Familie’-kijker op een webreeks die enkel online te bekijken valt. Net zoals vorig jaar speelt Raven (Aaron Blommaert) weer de hoofdrol, deze keer met zijn liefje Louise (Charlotte Sieben). 

0 reacties

 1. Lauren Versnick verbluft in ‘Spartacus Run’, tot de hangbrug opduikt...
  Play
  TV

  Lauren Versnick verbluft in ‘Spartacus Run’, tot de hangbrug opduikt...

  Average Rob en Lauren Versnick, goed voor respectievelijk 555.000 en 80.000 volgers op Instagram, nemen het vanavond tegen elkaar op het vier kilometer lange hindernissenparcours. Vooral Average Rob blijkt helemaal niet zo average te zijn en ontpopt zich tot een echte kanjer met een stevige portie competitiedrang. Lauren sneuvelt op haar beurt in enkele opdrachten en gaat niet zonder kleerscheuren naar huis.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.