SBS BE
Volledig scherm
© SBS BE

Familie Meiland onder vuur na islamofobe uitspraken: Hallmark zet samenwerking stop

ShowbizzErica Meiland (57) kwam eind vorige maand onder vuur te liggen na een aantal anti-islamitische uitspraken. De echtgenote van Martien zei onder meer dat een hoofddoek voor haar een vorm van onderdrukking is. “Pinguïns zijn dat. Ik kan niet tegen een hoofddoek”, klonk het toen. Ondertussen blijkt dat Erica’s uitspraken wel niet zonder gevolgen zijn. In een reactie aan Shownieuws laat ze weten dat ze hun samenwerking met Hallmark kwijt zijn.

27 reacties

 • eric debanne

  10 maanden geleden
  Tegenwoordig mag je niets mee zeggen. Of het is negatief bekeken ... De maatschappij is serieus ziek geworden op alles helaas ... Vrije meningsuiting blijkbaar telt niet meer ! Een gevaarlijk wereld geworden
 • Marc Puystiens

  10 maanden geleden
  Wat een lange tenen toch allemaal tegenwoordig. Humor is doorgaans ook steeds lachen met iemand. Dus ook verbieden? Zelfspot is trouwens het begin van alle wijsheid. Wat een verzuurde maatschappij. We hebben het ver geschopt.
 • Iris Decre

  10 maanden geleden
  Vrije meningsuiting is verboden tegenwoordig. Je beledigt er altijd wel iemand mee. Triestige wereld.
 • Tuur schiepers

  10 maanden geleden
  Blijkbaar mogen we geen eigen mening meer hebben!
 • Ellen Lenseclaes

  10 maanden geleden
  eindelijk kan ik terug Hallmark kaartjes kopen
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Hailey Bieber nooit eerder zo openhartig over seksleven met Justin: “Trio’s zien we niet zitten”
  Play
  Celebrities
  1

  Hailey Bieber nooit eerder zo openhartig over seksleven met Justin: “Trio’s zien we niet zitten”

  Justin Bieber (28) en Hailey Bieber (25) zijn intussen al vier jaar getrouwd, maar bleven steeds vrij gesloten op vlak van hun liefdesleven. Daar bracht het topmodel afgelopen woensdag verandering in. Hailey was te gast in een podcastaflevering van Alex Cooper’s ‘Call Her Daddy’ en bracht opmerkelijke details over hun seksleven aan het licht. “We wisselen graag van standjes”, klinkt het.
 3. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.