Familie, aflevering 6487 op donderdag 14 november 2019 bij VTM. Op de foto: Peter Bulckaen (Mathias) & Sandrine André (Véronique) - overspel in Familie
Volledig scherm
Familie, aflevering 6487 op donderdag 14 november 2019 bij VTM. Op de foto: Peter Bulckaen (Mathias) & Sandrine André (Véronique) - overspel in Familie © VTM

‘Familie’-kijkers in shock: overspel legt bom onder nakend huwelijk van koningskoppel

showbizzIn ‘Familie’ is Veronique (Sandrine André) donderdag in de koffer gedoken met Mathias (Peter Bulckaen), de eeuwige liefdesrivaal van haar verloofde Lars (Kürt Rogiers). De kijkers lijken in shock en reageren massaal op de plotwending. “Wat een vuil spel wordt er hier gespeeld!”

11 reacties

 • linda sleyp

  1 jaar geleden
  Linda wiri: de kijkers haken zeker niet af, dit is juist wat ze willen. Het is maar fictie, maar dit komt dicht bij de werkelijkheid. In het dagelijkwe leven gebeurd dit ook dagelijks
 • Linda Wiri

  1 jaar geleden
  Familie is niet meer wat het was. Het leuke, ontspannende is totaal weg ... de schrijvers zoeken enkel sensatie maar dat zou hen wel eens zuur kunnen opbreken. Een groot aantal kijkers haakt af.
 • F Peeters

  1 jaar geleden
  Voor mij is er meer nodig om in shock te geraken.
 • Bart De Kever

  1 jaar geleden
  Redacteurs weten dat ze kijkers moeten choqueren en triggeren om hen verder te doen kijken. Hier maken deze redacteurs grove fouten, je kan best niet te veel over de verkeerde zaken chokeren. Einde familie in zicht?
 • F Peeters

  1 jaar geleden
  De titel van die bericht is lachwekkend, wie is er nu in shock van een derde rangssoap die vol reclame zit.
 1. Prins Andrew probeert willekeurige vrouw op het internet in te lijven als getuige: “Ik schrok me rot, hij is heel wanhopig”
  Royalty

  Prins Andrew probeert willekeuri­ge vrouw op het internet in te lijven als getuige: “Ik schrok me rot, hij is heel wanhopig”

  Het ziet er niet goed uit voor de Britse prins Andrew (60), die al maandenlang beschuldigd wordt van verkrachting en betrokkenheid bij het Epstein-schandaal. De hertog van York zou nu wel erg wanhopige maatregelen hebben genomen in de hoop zijn reputatie te herstellen. Zo contacteerde zijn personeel Molly Skye Brown, een willekeurige vrouw op het internet die in zijn onschuld gelooft.
 2. Jennifer Lopez is kritiek beu: “Voor de 500 miljoenste keer, ik gebruik géén botox!”
  Celebrities

  Jennifer Lopez is kritiek beu: “Voor de 500 miljoenste keer, ik gebruik géén botox!”

  Jennifer Lopez (51) heeft korte metten gemaakt met een volger op sociale media, die haar ervan betichtte haar gezicht volgespoten te hebben met botox en fillers. De 51-jarige zangeres deelde een video op Instagram, waarin ze een gezichtsmasker demonstreerde van haar onlangs verschenen schoonheidsmerk JLO Beauty. Volgens Jennifer was er geen rimpeltje te zien en voelde ze zich 10 jaar jonger.
 1. Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank
  Play
  Da's Liefde

  Lize Feryn en Guga Baúl testen hoeveel geduld hun partner heeft met deze hilarische prank

 2. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"