‘Familie’ genomineerd voor een Kastaar, ‘Thuis’ niet: “Het is verkocht”

ShowbizzVTM-soap ‘Familie’ maakt vanavond nog kans op een Kastaar, maar eeuwige concurrent ‘Thuis' helaas niet. Wat denkt de cast van de Eén-soap daarvan?

 1. Omstanders negeren vrouw in nood vanwege tatoeages in ‘Ze zeggen dat’: “Ik kan hier niet naar kijken”
  Play
  TV

  Omstanders negeren vrouw in nood vanwege tatoeages in ‘Ze zeggen dat’: “Ik kan hier niet naar kijken”

  Hoe wordt er écht gereageerd op vrouwen met tattoos? Dat onderzoekt Dina Tersago (44) in het gloednieuw seizoen van ‘Ze zeggen dat’, aan de hand van enkele sociale experimenten. Wanneer de 26-jarige Trix - een vrouw met meerdere tattoos - op de grond gaat liggen in een winkelcentrum én duidelijk hulp nodig heeft, wordt ze volledig genegeerd door alle voorbijgangers. De beelden laat niemand onberoerd.
 2. Bart Cannaerts klapt uit de biecht over ‘The Masked Singer:’ “Bekendste persoon is nog niét geraden”
  Play
  TV

  Bart Cannaerts klapt uit de biecht over ‘The Masked Singer:’ “Bekendste persoon is nog niét geraden”

  Dé vraag die heel Vlaanderen in de ban houdt: welke bekende koppen zitten verstopt in de pakken van ‘The Masked Singer’? Er zijn intussen al een aantal sterren ontmaskerd, maar speurder Bart Cannaerts komt nu toch met een wel heel bijzondere onthulling op de proppen in de podcast ‘Achter de schermen’. “Er is nog altijd één pak bij, waarvan ik de naam nog nergens heb gezien. En dat is een mega A-lister", verklapt hij. “De bekendste persoon die er nu nog in zit, is nog niet geraden of zelfs vernoemd.”