De hoofdrolspelers in 'De Verhulstjes': Marie Verhulst, Ellen Callebout, Gert Verhulst en Viktor Verhulst.
Volledig scherm
PREMIUM
De hoofdrolspelers in 'De Verhulstjes': Marie Verhulst, Ellen Callebout, Gert Verhulst en Viktor Verhulst. © sbs

Familie en intimi verklaren waarom Gert Verhulst plots zo’n ruime inkijk geeft in z'n privé-leven: “Vroeger kon hij zichzelf niet zijn”

ShowbizzCamera’s toelaten in je ruim bemeten villa, gefilmd worden terwijl je in ontbloot bovenlijf bij de cardioloog staat… Van de huishoudens Pfaff en Planckaert wisten we destijds heel goed waarom ze zo graag hun eigen docureeks wilden: money, honey. Maar hoe zit dat bij ‘De Verhulstjes’? De baas van Studio 100 heeft toch meer dan genoeg verdiend aan al die schellen Plopworst? “Nu pas heeft hij het gevoel dat hij helemaal zichzelf kan zijn”, zeggen de mensen die dag in dag uit het dichtst bij Gert Verhulst staan.

30 reacties

 • Eli Bos

  4 weken geleden
  Doodgewoon gelukkig. Ze laten ook maar zien wat ze willen laten zien. Waar waren ze tussen kerst en 6 januari? In buitenverblijf in Ardennen? Gaan skieën? In een of ander exotisch oord? en mocht ik op mijn 43e en 51e al mogen rentenieren en lui lekker lanterfanten zonder geldzorgen ik denk dat ik doodeenvoudig gelukkig zou zijn. Vooral als ik dan nog dokters hadden die mij ernstig namen en mij goed behandelen.
 • Marc Sierens

  1 maand geleden
  Toffe bende die in alle restaurants waar de chefs van op njam mogen komen koken voor niets gaan tafelen,van horen zeggen
 • KEN DE TOLLENAERE

  1 maand geleden
  Ik word blij deze familie bezig te zien. Opgegroeid met Samson & Gert en nu deze reeks. De fakkel dat doorgegeven wordt... zoveel inkijk in de privé dat laat zien wat voor schone, toch normale mensen ze zijn. Respect !
 • Eddy Grysouille

  1 maand geleden
  Gert en zijn familie zijn dood gewone mensen, ook al hebben ze veel geld, dit laat hij en de familie toch niet zien, ze blijven doodgewone mensen, hier kunnen er velen een staaltje aan nemen. Familie Verhulst is een toffe bende.
 • Fons Mulder

  1 maand geleden
  Gert is een toffe pee die zichzelf speelt, en dat Antwaaarps er tussen is kei tof. Is een wereldtaal. Doe zo verder.
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"