Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

‘Familie’-actrice Dorien Reynaert over haar bevalling: “Het was heel speciaal, én slopend”

ShowbizzActrice Dorien Reynaert (31), bekend van 'De Buurtpolitie' en 'Familie’, en haar man Robin sluiten 2020 in schoonheid af. De twee zijn op 18 december de trotse ouders geworden van een zoontje, Wolf. “Een mooier cadeautje hadden we onszelf niet kunnen geven”, aldus een glunderende mama. “Het is zo’n lieve en leuke baby, hij eet en slaapt goed.”

2 reacties

 • Ferdinand Rubbens

  3 weken geleden
  Rubbens Ferdinand Hallo Dorien, Proficiat met jullie mooie baby. Je gaf aan de buurtpolitie een echte opflakkering, vind het spijtig je mooie glimlach daar te missen. Het zal nu wat kalmer zijn voor U, maar geniet nu van je kindje, want je moet de liefde nu delen, en weet als moeder en echtgenoot, speelt U ook een hoofdrol in het leven. En die verdienen vaak ook een erkenning
 • Marleen Pannis

  3 weken geleden
  proficiat met jullie baby
 1. Ook Hollywood wil Trump voorgoed verbannen
  Celebrities

  Ook Hollywood wil Trump voorgoed verbannen

  Slecht nieuws voor Donald Trump (74). De huidige Amerikaanse president, die aanstaande woensdag wordt opgevolgd door Joe Biden (78), dreigt nog meer te verliezen. De vakbond SAG (Screen Actors Guild)-AFTRA (American Federation of Television and Radio Artists) komt dinsdag bij elkaar om uitzetting van Trump te bespreken, wat bijvoorbeeld zou betekenen dat hij nooit meer terug kan keren naar zijn geliefde show ‘The Apprentice’. Dat meldt Deadline.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"
  Play

  Alex Agnew openhartig: "Mijn vader zei dat ik dom was en ik heb me dus altijd dom gevoeld"

 2. Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"
  Play
  Missie Callcenter

  Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"