Robert de la Haye vertelt in Dag Allemaal over z'n rol in 'Mijn slechtste beste vriendin' en de sfeer op de set.
Volledig scherm
PREMIUM
Robert de la Haye vertelt in Dag Allemaal over z'n rol in 'Mijn slechtste beste vriendin' en de sfeer op de set. © Kristof Ghyselinck

‘Familie’-acteur Robert de la Haye is terug op uw scherm te zien: “Mensen die Bart De Pauw verdedigen, dat is om te kotsen”

Showbizz“Niet dat ik graag in mijn blote kont acteer, maar in dit geval had ’t een meerwaarde.” Voor z’n terugkeer naar het scherm in ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ had Robert de la Haye (56) - bekend van ‘Wittekerke’, ‘Spoed’ en ‘Familie’ - de naaktscène weliswaar zélf voorgesteld, toch gruwt hij van grensoverschrijdend gedrag. “Ik stond op de set met twee vrouwen die bestookt werden door Bart De Pauw: da’s om te kotsen”, aldus de Nederlander tijdens een openhartig gesprek over acteren in de #MeToo-sfeer en z’n relatie met voormalig ‘Thuis’-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck (50). “Die lockdown was een ramp voor ons.”

7 reacties

 • Dirk Vanbesien

  4 maanden geleden
  Grensoverschrijdend gedrag is natuurlijk niet goed te praten. Maar dat natrappen naar BDP mag ook stoppen. Maar mevrouw Mistiaan, als vrouwen zich enkel mooi maken voor zichzelf dan vraag is mij af waarom ik op mijn smartphone elke dag dames in pikante, sexy lingerie zie staan wat zij op hun Instagram posten. Liefst nog met hier en daar wat naakt. Als het voor hunzelf is hangen ze beter die foto's thuis aan de muur ipv online. SORRY hoor die zever!
 • Catherine Mistiaen

  4 maanden geleden
  Het is zoals Kaat Bollen zegt: "Het is heerlijk om een mooie vrouw te zijn." Vrouwen zijn graag mooi en maken zich mooi voor de spiegel, bewust. Niet voor mannen, maar voor zichzelf. Dit is het grote misverstand tussen mannen en vrouwen.
 • Jonathan Dekeyser

  4 maanden geleden
  Wanneer gaan ze BDP nu eens met rust laten? De man werd al 2 MAAL gestraft, 1 keer in de media en 1 keer door het gerecht. Nu nog eens natrappen is beneden alle peil.
 • ann van den broeck

  4 maanden geleden
  Is een reden om niet naar deze serie te kijken. Niemand heeft recht te oordelen over anderen als ze niet nauw betrokken zijn.
 • Frank De Rycke

  4 maanden geleden
  En wat deed die "heer" dan toen dit gebeurde met die 2 vrouwen ? Hij draaide zijn kop alsof er niks gebeurt was en nu gaat hij BDP aanvallen , lafaard !!
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.