Maarten Cop.
Volledig scherm
PREMIUM
Maarten Cop. © Kristof Ghyselinck

‘Familie’-acteur Maarten Cop over goede band met Aaron Blommaert: “Er is geen concurrentie tussen ons”

BVMaarten Cop (22) maakt sinds vorig jaar deel uit van de jonge garde bij ‘Familie’ en geniet duidelijk van z’n rol als Jelle. “Al besef ik maar al te goed dat zo’n rol niet voor eeuwig is”, vertelt hij in ‘Story’. In het interview reageert hij op het verwijt dat de oudere acteurs in ‘Familie’ plaats moeten ruimen voor de jongeren en vertelt hij over z’n goede band met collega en ‘partner in crime’ Aaron Blommaert (20). “Voor de grap kussen we elkaar wel eens op de mond. Nu kijken ze daar op de set al niet meer van op.”

4 reacties

 • Marina Bleus

  1 maand geleden
  Familie trekt op niets meer, al die jeugd,, oninteressant… De goede acteurs zijn eruit. Boksen,studentenleven,drugs,allochtonen, allemaal zeverthema s die familie niet meer fijn maken. Het ligt er allemaal vingerdik op, de hedendaagse dingen, de makers denken het zo hip te maken. De gemiddelde familie kijker is wat ouder, en heeft geen interesse in die flauwe zever!
 • Sigrid De loecker

  2 maanden geleden
  Wees toch gewoon blij dar er iets ontspannends is op tv:))
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Man man man, werken voor vtm en familie? Kerel toch, kun je echt niks beters krijgen? Want dit kun je nadien niet op je cv zetten hoor…..
 • Jean pierre Vandenhove

  2 maanden geleden
  beter familie op ketnet beginnen uitzenden
 1. RECENSIE. ‘Extraordinary’: “Hipsters met superkrachten domineren de wereld en dat is leuker dan het klinkt”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE. ‘Extraordi­na­ry’: “Hipsters met superkrach­ten domineren de wereld en dat is leuker dan het klinkt”

  Buitenbeentjes met bovennatuurlijke krachten in een doodgewone wereld hebben we al in oneindig veel variaties over ons scherm zien dartelen. Maar een doodgewoon buitenbeentje in een wereld vol bovennatuurlijke krachten? Dat is - afgezien van het hele opzet van de Disney-film ‘Encanto’- een semi-unicum. De producenten van ‘Killing Eve’ laten hun fantasie de vrije loop in ‘Extraordinary’, een achtdelige comedyreeks op Disney+ waar iedere laatbloeier zich in moet herkennen. Maar of dat ook buitengewoon sterke tv oplevert? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”