Jan Van den Bosch Familie Zjef
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Van den Bosch Familie Zjef © RV

‘Familie’-acteur Jan Van den Bosch ergert zich aan mensen die coronamaatregelen niet naleven: “Hou u verdomme aan de regels!”

ShowbizzDoor corona werd de ­vakantie van de ‘Familie’-acteurs ingekort tot drie weken in plaats van een maand. “Maar mij hoor je niet klagen”, zegt Jan Van den Bosch (36), die Zjef speelt. “Ook al is het voor mij geen congé payé, want als de studio stilligt, ben ik technisch werkloos. Het is dus eerder een werkloosheids­vakantie. Maar we genieten er met volle teugen van! Er zijn thuis ook genoeg klusjes te doen. En plezant bezig zijn met m’n kinderen Lou (8) en Sam (5). Mijn vrouw Fran (met wie Jan vorige zomer in het huwelijksbootje stapte, nvdr) heeft slechts één week verlof genomen.”

  1. Felicity Huffman heeft straf voor omkoopschandaal uitgezeten (maar voor Lori Loughlin begint miserie pas)
    Celebrities

    Felicity Huffman heeft straf voor omkoop­schan­daal uitgezeten (maar voor Lori Loughlin begint miserie pas)

    Felicity Huffman (57) kan weer opgelucht ademhalen. De ‘Desperate Housewives’-actrice is officieel (onder toezicht) vrijgelaten, en heeft volgens haar juridische team ook alle andere aspecten van haar straf voltooid, waaronder een taakstraf van 250 uur. Huffman bleek vorig jaar betrokken bij een groot universiteitsschandaal, waar ook ‘Full House’-actrice Lori Loughlin (56) een grote rol in speelde. Voor Loughlin moet haar tijd achter de tralies nog beginnen.