VRT
Volledig scherm
© VRT

‘Familie’-acteur Danny Riesterer overleden

TVDe Vlaamse acteur Danny Riesterer is overleden. Dat meldt Showbizzsite. Hij speelde onder andere mee in ‘Recht op Recht’, ‘16+’ en ‘Familie’. Daarnaast was hij ook getrouwd met de componist Stefaan Fernande. Riesterer overleed donderdag op 82-jarige leeftijd.

1 reactie

 • Liesbet Van bavel

  1 jaar geleden
  Sterkte aan de familie
 1. Derde generatie Neefs start zangcarrière met covers van Vlaamse artiesten: "Camille, Pommelien Thijs & Laura Tesoro zijn alvast fan”
  Play
  10

  Derde generatie Neefs start zangcarriè­re met covers van Vlaamse artiesten: "Camille, Pommelien Thijs & Laura Tesoro zijn alvast fan”

  Een derde generatie Neefs waagt zich aan een zangcarrière: Len Neefs, zoon van Günther Neefs en dus kleinzoon van Louis Neefs. Met R&B-versies van songs van onder meer Pommelien Thijs en Laura Tesoro gooit hij hoge ogen op sociale media. En dat blijft niet onopgemerkt. Laura en Pommelien lieten al weten dat ze fan zijn en Jarne vroeg meteen ook een reactie van CAMILLE. Bekijk het in een nieuwe Showbits. Len vertelt daarin ook over de speciale band met z’n grootvader, die hij eigenlijk nooit gekend heeft.